Каролев изпусна телефона си от лифта в Банско, намери го в снега след 50 часа

27 Декември 2020 | 11:36
4 коментара
Общество

Финансистът Владимир Каролев преживя инфарктна ситуация в Банско.

Той си изпуснал мобилния телефон докато пътувал с лифта и призова за помощ в социалните мрежи. Резултатът е налице - Каролев си откри телефона и благодари в профила си във фейсбук.

"С помощта на поста ми от онзи ден, намерих телефона си, който изтървах под лифт от Шилигарника четвъртък следобед. Няколко хора (повечето непознати) ми писаха пратиха по емайл полезни съвети, а трима ми писаха, че може да ми услужат с метален детектор, като за късмет единият живее и работи (много добър ски учител е) в Банско. С помощта на find my IPhone локирах приблизително мястото. И го намерихме за няколко минути. И въпреки, че е стоял около 50 часа под снега след зареждането проработи. На Коледа стават чудеса! Благодаря на Данчо, който го намери, както и на всички които откликнаха на призива ми за помощ. Ето това се нарича доброволна солидарност. И тази солидарност е в основата на оцеляването и развитието към все по-добро на човечеството! Честото Рождество Христово и весели коледни и новогодишни празници!", щастлив е Каролев.

Добавени коментари

Банско публикува:
27 Декември 2020 | 17:23
ДАНЧО не го траси там в гащите Му е да ве е.а в ибрикчиите
Hahahha публикува:
27 Декември 2020 | 16:47
Браво на Каролев. Номер едно. Трябва да влезе във всички сутрешни блокове.
Вълчо публикува:
27 Декември 2020 | 15:19
Страшна Новина хахахахаха
Razlogenin публикува:
27 Декември 2020 | 11:55
Познавам човек който си изпусна телефона в тоалетната чиния в едно заведение и след десет минути сбра кураж да бръкне ама беше вече късно.та г-н каролев голем късметлия си за разлика от моя приятел.евалла.

Добавете Вашия коментар

TOP