Кампанията „Животът е пълен с поводи“ насърчава хората да споделят тайните си за вълшебен празник

05 Ноември 2015 | 18:19
0 коментара
Любопитно
Кампанията  Животът е пълен с поводи  насърчава хората да споделят тайните си за вълшебен празник

Модерните времена днес изискват и модерното мислене, разчупване на традициите и отваряне към новото и различното. И ние виждаме отражението му в ежедневието си, отношенията си с останалите, връзките си с хората. И точно, когато решаваме, че практичното безвъзвратно измества емоционалното,  бонбоните Suchard ни карат да си припомним най-важното - традициите и обичаите продължават да значат много в живота ни, помагат ни да запазим себе си и да предадем мъдростта на идните поколения.

За малко повече от седмица над 1 500 участника приеха поканата на Suchard да споделят най-съкровените си моменти и отпразнувани поводи – всички те изпълнени с топла емоция и искрена любов.

Разглеждайки, публикуваните чествания и празници на www.suchard.bg, неминуемо лицето ни се озарява с усмивка, защото колкото и да сме различни, в хубавите моменти всички си приличаме по начина, по който искаме да направим околните част от щастието си.

В темата за семейните празници изпъква връзката между няколко поколения в празнуването на големи или по-малки поводи, но винаги с изпълнени с много отдаденост и любов.

Впечатление прави, и че напук на мнението, че традициите са отживелица, над 70% от участниците публикуват снимка от своя сватбен ден, споделяйки, че този празник е най-ценният в живота им. Наред със сватбения ритуал се нарежда радостта от кръщаването на новия член на семейството, рождените дни, юбилеите и завръщането на обичан близък от чужбина. И всичко това, защото щастието има различни форми, но еднакви усмивки!

И сред всички тези празнични емоции главна роля имат дамите. Те са тези, които дни наред събират идеи, внимателно обмислят всеки детайл и влагат огромно старание, придавайки индивидуалност на всеки момент. От планирането на празничната трапеза през поканите към чаканите гости и малките жестове на внимание, българката умее да внася елегантност по един деликатен и нежен начин.

Да, „Животът е пълен с поводи“ и нашата радост е  в споделеното щастие, в насладата от това да бъдем заедно с любимите хора в най-ценните момента от живота ни. Suchard обогатява тези моменти с неподражаем вкус и елегантност, а таланта на дамите да създават вълшебни моменти, превръщат всеки празник в незабравимо преживяване, което остава завинаги в съзнанието и сърцето.

Благодарение на всички споделили съкровените празнични моменти, можем да кажем „събиранията и празнуването с любимите хора до нас стоплят сърцата ни!“

 До 6-ти декември, Suchard ще очаква и твоите споделени моменти на www.suchard.bg.

 

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP