Изключват от Академията на МВР курсанта, който преби мъж на пътя

11 Април 2016 | 09:41
0 коментара
Общество
Изключват от Академията на МВР курсанта, който преби мъж на пътя

Младежът, който преби 51-годишен шофьор на пътя, защото засякъл колата му е свободен и без обвинение и днес трябваше да се върне на студентската скамейка в Академията на МВР. Главният секретар на силовото ведомство Георги Костов обаче съобщи, че момчето няма да продължи обучението си, съобщи bTV

„Аз съжалявам дето спрях. Това едното момче по-младото, дето полицаи ли, какъв ще става, направо идва и почва да те мачка и да те трепе”, разказва пребитият Панчо Панев.

За побоя е задържан курсантът в полицейската академия Петко Петров, който след 24 часа в ареста напусна управлението бегом. Твърди, че е бил нападнат.

„Абсолютно нищо не съм казал, даже му викам, „Добре, бе, човек, дай да ти се извиня, ако трябва” и няма, това е и почна: рита, думка, бъхта с ритници, с крака”, казва обаче жертвата.

Панев се заканва да съди побойника си. Битият мъж е бил професионален коляч на животни. В момента на инцидента в колата си е имал брадвичка. И въпреки ударите, не я е използвал.

Хората от село Добрич, станали свидетели на уличната саморазправа, искат побойникът да бъде изключен от полицейската академия. Биячът Петко обаче иска да продължи следването си.

Добавете Вашия коментар

TOP