Хамид Хамид, ДПС: Управляващото мнозинство го няма - най-вероятно обикалят министерствата за последно

04 Септември 2020 | 12:01
0 коментара
Политика

Нямаме решение да не се регистрираме в зала, колегите са решили при последващата регистрация аd hoc.

 

 Това каза заместник-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид по време брифинг в Народното събрание, предаде репортер на Агенция "Фокус".

 

"Сутринта в 9.00 ч. на регистрация ПГ на ДПС се регистрирахме 12 човека. Аз лично също се регистрирах. Знаете, че вчера имах проблеми с регистрацията, затова направих жест на радост, че съм успял да се регистрирам. Впоследствие виждам, че са ви представили справка, че ДПС се е регистрирал само един човек, но това са последващите регистрации. Колегите, които са били после вътре в залата при последващите регистрации така са преценили да не се регистрират. Това е решение Ad hoc", допълни още Хамид Хамид. 


"Вчера сутринта помолих председателя на парламента да ни осигури възможност, много исках да се регистрирам вчера сутринта. Не успях, заради старите пултове. Тази зала все пак струва 18 млн. лв. Няма как да ми отнемат възможността да се регистрирам сутрин", каза още Хамид Хамид.

 

Хамид посочи, че въпреки 12-те човека, които са се регистрирали от ДПС, уравляващото мнозинство го няма. 

"Най-вероятно обикалят министерствата за последно или си спинкат сладко сладко, каза той. 
Когато опозицията е там и се регистрира, а управляващите ги няма, явно не искат да ходят на работа", каза още той. 

Депутатът от ДПС напомни думите на председателя на най-голямата политическа сила и министър-председател Бойко Борисов и отчете, че той винаги е казвал, че кворумът е ангажимент на мнозинството. 

 

"Това, че депутатите на мнозинството си спинкат сладко, сладко или обикалят министерствата, си е тяхна работа", каза още Хамид.Епицентър

Добавете Вашия коментар

TOP