Горският цар на Благоевград Иван Гергов за ЧРД: Най-обичам да ям боб с чекане и люта чушка

01 Май 2015 | 09:25
0 коментара
Хайлайф
Горският цар на Благоевград Иван Гергов за ЧРД: Най-обичам да ям боб с чекане и люта чушка

Весел и незабравим 42-ри рожден ден отпразнува преди ден директорът на Регионалната дирекция по горите в Благоевград Иван Гергов. По случай празника си той бе поздравен от десетки свои близки, приятели и роднини, които буквално подпалиха от звънене телефона му, за да му честитят рождения ден, съобщи вестник Вяра.

Стената му в социалната мрежа фейсбук също бе обсипана с безброй картички и пожелания. Сред честитилите най-личния му ден в годината бяха шефът на Областното пътно управление в Пиринско Иван Кунев, зам. областният управител Асим Адемов, народните представители Даниела Савеклиева и Георги Андонов и много други. Както подобава единствено на верен съпруг и любящ баща, Иван Гергов бе поздравен първо от децата си и съпругата, които пък шеговито му се „заканили”, че истинската изненада за горския цар № 1 в Пиринско оставят за вечерта. Пред „Вяра” Иван Гергов разкри, че възнамерява да чества празника си в тесен семеен кръг, заобиколен само и единствено от най-близките си и любими хора.

„Пожелавам си здраве, щастие, късмет, много лични и професионални успехи. Всичко останало си имам, любяща съпруга, която много обичам, добри деца, верни приятели. Какво повече бих могъл да искам?”, подчерта Иван Гергов.

Говори се, че Гергов минал на строга диета, след като за втори път седна в шефския стол в службата по горите.

Според клюката членът на ГЕРБ бил решен веднъж завинаги да свали излишните килограми. Затова ядял само зеленчуци и пилешко филе на скара. Наблюдателни забелязали Иван Гергов да се поти в централна фитнес зала. „Лъжа е. Аз имам желание да мина на диета, но не съм уточнил кога я започвам, пък и е малко трудно на тия години. Аз не смятам пилешкото за храна, така че слуховете за това, че съм на диета, са доста преувеличени”, каза през смях Иван Гергов, като отрече да посещава фитнес център. Той обичал да похапва боб с чекане с печена червена люта чушка, която е автентична храна за Разложкия край, откъдето е той.

Добавете Вашия коментар

TOP