Горски напсува лидера на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев, жали се в МВР, че бил нападнат и ударен

21 Ноември 2022 | 19:25
5 коментара
Общество
Горски напсува лидера на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев, жали се в МВР, че бил нападнат и ударен

Горски напсува лидера на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев, жали се в МВР че бил нападнат и ударен.

Във връзка с постъпил рапорт от горски служител с инициали Атанас Б. е установено, че на 17.11. 2022г. около 16:30 часа, при изпълнение на служебните си задължения в село Падеш, е бил нападнат и ударен. Инцидентът става в момент, в който горският служител е разтоварвал дърва на местен жител.

По това време покрай него минава автомобил мерцедес.

По данни на горския служител, шофьорът на автомобила Иван Стойчев подминал мястото, после спрял, върнал се и излязъл от автомобила и попитал горския защо го псува? Той отвърнал, че псува Кирил Стойчев, който вече нее из между живите. Отвратен от отговора Иван Стойчев му нанесал удар в лицето на горския служител, при което той паднал и се наранил допълнително.

За случая е уведомена ОД МВР Благоевград. Взети са писмени показания и от двамата участници в инцидента.

Горският служител е представил медицинско свидетелство за нанесените му телесни повреди. Ръководството на ТП ДГС Благоевград е изпратило писмо до РП с молба за образуване на досъдебно производство за посегателство срещу служителя на Стопанството при изпълнение на служебните му задължения.

Ръководството на ЮЗДП осъжда остро подобен род агресия и ще настоява за установяване на причините, които са довели до нея.

 

Добавени коментари

6666 публикува:
22 Ноември 2022 | 10:49
Нали помните че този безсмъртния Иван Стойчев преби по същтия начин беспричинно и Иво Андонов,този смешник да си заминава в гр.Белица и там има даста потърпевши от този побойник.Крайно време е прокуратурата да се вземе ръце и разследва всички побойща който е извършил този рецидивист.
Читател публикува:
22 Ноември 2022 | 10:37
Тая долна пияница се мисли за голяма работа
vane na sad публикува:
22 Ноември 2022 | 05:55
vane stoichev po cel den pie kafe s nekoisi jachka i si misli che moje vsichko da si pravi no sega shte nagazi luka rampata dobre go nakisna sa na sad.
Белица публикува:
21 Ноември 2022 | 22:05
Този Иван Стойчев до кога ще дерибейства, трябва да си получи заслуженото този път. И това е лидер на партия, пази Боже от такива лидери - КРАДЕЦ. То не бяха крави, то не беше обществена поръчка на дере в София. Ето като този лидерКРАДЕЦ, народа се отврати от ГЕРБ
Роска публикува:
21 Ноември 2022 | 19:38
Пълен помияр, е този идиот не го защитавайте, да си ходи да краде от където е дошъл...

Добавете Вашия коментар

TOP