Георги Толин от разложкото село Елешница е пожарникара причинил верижна катастрофа в столицата

15 Март 2017 | 04:23
9 коментара
Общество

Шофьорът, причинил верижна катастрофа в София, но отказал да даде алкохолна проба миналата вечер е високопоставен служител на МВР.

Въпреки, че излезе непотвърдена информация, че той е пожарникар, а според данни на bTV това е комисар Георги Толин, началник на отдел „Държавен контрол” в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението.

Служебният вътрешен министър разпореди незабавно дисциплинарно производство. Припомняме, че, катастрофата стана малко след 20 часа миналата вечер на кръстовището на булевардите „Никола Мушанов” и „Възкресение” в София.

Заради шофиране с несъобразена скорост служителят на МВР ударил два автомобила, които на свой ред се блъскат в други два. Пострадали, за щастие, няма. На служителя на МВР е бил съставен акт за движение с несъобразена скорост. За отказаната алкохолна проба също му е съставен акт. Не стана ясно дали комисар Толин е дал кръвна проба и какви са резултатите от нея. След последните промени в Закона за движение по пътищата при отказ от алкохолна проба се отнема книжката и се свалят регистрационните номера на автомобила, ако той е собственост на шофьора.

АФЕРА разкри обаче, че Георги Толин е имал рожден ден. Здраво и яко са се черпили за рождения ден в 17 часа и към 20 часа Георги Толин, пиян, потегля с автомобила и прави верижната катастрофа. Избягва от местопрестъплението, за да не лъсне, че е пиян, и праща друго лице, което да каже, че то е шофирало автомобила. Катаджиите обаче не се връзват на постановката и разбират кой всъщност е престъпно шофиралия пиян и избягал от катастрофата.

И сега внимавайте! Кой е всъщност Георги Толин! Толин е изключително близък до Бойко Борисов и отговаря и за … изборите! Както е знайно, трябва да има противопожарен контрол по всички избирателни секции и съответно именно Георги Толин разпорежда на всички 28 области в държавата да има по един човек от службата, който да отговаря за изборите. И този човек на област се определя именно от Толин. А пък определените от Толин по области определят хората, които са по избирателните секции и те контролират „противопожарната обстановка“, а покрай нея какво друго контролират… – не сме го казали ние.

Всъщност през Георги Толин минава „контрола“, или нещо друго, свързан с големите фирми, за да получат противопожарно разрешително. Освен това, през този „контрол“ има „обосновано предположение“, че има „контрол“ върху големите фирми дали отиват да гласуват за … вие се сещате за коя партия. Защото структурата е вертикална и може да се наблюдава коя фирма кого е пратила да гласува. Та, това лице отговаря за тази т.нар. „вертикална структура“ по изборите. Ама за това няма да чуете по новините на телевизиите.

Добавени коментари

Възмутен публикува:
18 Март 2017 | 22:50
Ясно ли е въобще за какво става дума? Къде се черпили? При любовницата или в пожарната? Ако е в пожарната, колко човека са били на ясно, че ще шофира пиян? Защо не са го спрели? Или те така си правят редовно: Пият и шофират? Кръвната му проба е правена в държавна болница и била отрицателна? Кои лекари участват в тази измама? До кога ще търпим всичките тези пиавици? Да им плащаме заплатите и пенсиите, а те нагло да ни се подиграват? Сега за капак, с документа от кръвната проба остава да тръгне и да осъди за обезщетение всичките, които са го "набедили", че бил пиян?
Въпрос публикува:
17 Март 2017 | 22:14
Дали само той е корумпирания в пожарната? Тези които са под него, над него? Във всички държавни агенции е пълно с нагли, безочливи рекетьори!
огън публикува:
16 Март 2017 | 00:14
Герги Толин е човека символ на корупцията в ГДПБЗН. През него влизат парите от големите фирми в джобовете на пожарникарските велможи когато трябва да се разреши пускането на обект който не отговаря на изискванията на наредбите, чрез така нареченият експертен съвет углавяван от толин, тоез за едни проекти може да има отклонение от нормите на пожарната за други не може. Е как мислите че става това , чрез лицето Георги Толин и приведените пари, безкрупулен и нагъл до безопразие и самочуствие тип. На всичкото отгоре се занимава и с частна дейност, което е недопустимо. Да се извадят разпечатки от раговорите му и ще се разстресе цялата пожарна из основи.
Пожарна публикува:
15 Март 2017 | 16:29
Абсолютно бретален тип е тоя Толин. Напълно заслужава уволнението си. Веднага да се маха и никакви 20 заплати на куп. Жена му Яна Толина и тя е връзкарка и корумпирана.Който търси си намира. Истинското му определение е БРУТАЛЕН, НАГЪЛ ТИП.
Толин пожарникар публикува:
15 Март 2017 | 16:28
"Кой може да каже в тъмната стаичка как ще гласувал???".Дрън,дрън!Разбира се,че В ТЪМНАТА СТАИЧКА никой не знае как си гласувал!Факт неоспорим!А после?А преди да влезнеш?Герберите знаят ВСИЧКО!Те надминаха комунягите!Ако не си гласувал "правилно"-те ще поправят грешката после в протоколите,а каквото не им пасва-ще им помогнат и съдиите!Те се изпедепсаха повече от "кумонягите",защото са техни отрочета.Ако нещо не им достига-почват да плашат с уволнения и най-различни процедурни хватки,а те го умеят!Защото иматоще много протежета по върховете.Ще видите сега на тези избори как ще въртят рулетката с преферепции,за да нагласят "точните"хора.НА КОЙ ЩЕ ГИ ПАЗПРАВЯШ БРЕ,ПРОКОМУНИСТИЧЕСКО КУЧЕ?!?!
btkata публикува:
15 Март 2017 | 15:47
Брендо ,малко ебаха жена ти в Елешница едно време требваше още да я шибат, ма не е късно може пак да я пратиш да обслужи бая народ!
odisei публикува:
15 Март 2017 | 13:17
da go tyra na dobrin6tenkata edin pat i da mlaknej
Неграмотници публикува:
15 Март 2017 | 11:53
Колко ужасяващо неграмотен трябва да си, за да напишеш "пожарникара"... Отивайте си на село да садите картофи, защото толкова Ви стига акълът...
Brindo komuniaga публикува:
15 Март 2017 | 08:21
Пълни простотии на Бриндо. комунягите му напълниха гушарата престъпна да лае за тях. Кой може да каже в тъмната стаичка как ще гласуваш??? Простотии... Бриндо стана смешен и жалък с жалките си писания за комунистическите си господари. Комунистическо псе-

Добавете Вашия коментар

TOP