Ген. Мутафчийски към лекарите в Банско: Не съм обвинил абсолютно никого

02 Април 2020 | 10:21
5 коментара
Общество

„Не съм обвинил абсолютно никого“, каза генерал Мутафчийски за лекарите във Банско, които днес поискаха лично извинение от него.

Вчера стана ясно, че има 50 случая в курортния град, които не са били докладвани на оперативния щаб. „Имаме данни за симптоматика, които не са ни докладвани. Дадени са ни само група от бременни. Това може да се потвърди през рентгенологията на болницата в Разлог“, каза Мутафчийски.

В Благоевград има 3 случая, които са от Банско: жена на 27 години, мъж на 50 години и жена на 75 години, това стана малко по-рано.

 „Има изписани нови болни с отрицателни проби. Това са трима души от Бургас, един мъж от Шумен и един в Перник. Най-младият изписан е на 25 години.”, каза Мутафчийски.

Добавени коментари

Бабугер публикува:
02 Април 2020 | 12:33
Тоя срам нема очи плочи обвини ги пред цела България и се отрича тава било генерал марш в пенсия
@@@ публикува:
02 Април 2020 | 11:25
Последно 21 теста ли са направени както казват лекарите от Банско или 50 както казва генерала? И ако тестовете са 50 защо не дава информация какви са резултаттите? Да каже колко са положителни и колко отрицателни. Защо отрицателните не ги споменават никаде, а само когато има положителни? Защо след карантината не направиха масово тестване в Банско за да се види дали е била ефективна и необходима? Защо след отпадане на карантината оставиха КПП-тата, Банско областен град ли е?
Да попитам публикува:
02 Април 2020 | 11:04
Ами този ски учител ли зарази Цирето Капизийн с корона вирус в сърцето??? Или пък тази 75-годишна баба,за която съобщиха днес? Да не би пък да е била главен готвач в Кемпински?
Мнение публикува:
02 Април 2020 | 10:58
Няма да крия-изпитвах симпатии към генерала.Преди.Но след вчерашният случай-вече НЕ! Вече мирише на гнило.Действително нормално е при това стълпотворение на хора от цял свят да се очаква,че от тука може да има "бум" на заболяванията.До тук добре.Поставиха Банско под карантина.Добре.Всички разбираме,че това е добре най-вече за банскалии.Но всичко свърши до тук.Оставиха всичко в ръцете на местните власти.Без никакво внимание повече. ГРОЗНО! ГРОЗНО И НЕПОЧТЕНО!Не спряха да подчертават,че поредният новозаболял е бил барман в Банско,или готвач в Банско,или ски учител в Банско...
банскалия публикува:
02 Април 2020 | 10:27
Обвини си ги и то директно сега бади мъж и се извини! Само овартате и мранкате за Банско нищо конкретно не казвате!Не ви и е чиста работата за Банско! ПИРИНСКО а вие пишете коректно случайте от Банско са два и един от Разлог!

Добавете Вашия коментар

TOP