Феновете на Пирин настръхнаха: Какви ги вършите, Карачанаков, Георгиев, сега и Николов?

03 Юни 2022 | 08:41
1 коментара
Спорт
Феновете на Пирин настръхнаха: Какви ги вършите, Карачанаков, Георгиев, сега и Николов?

„Пирин“ се раздели с още един футболист със заслуги за съхраняването на елитния статут и бройката на „пътниците“ дотук нарастна на трима.

Крак повлякоха двете крила Антон Карачанаков и Спас Георгиев, от вчера ги последва железният боец в ариергарда Стилиян Николов, който запълваше при нужда всички пробойни в дефанзивния вал и търпеливо преглътна факта, че в хода на кампанията започна да се заседява на резервната скамейка, без това да проличава в играта му, когато се отваряше място за него на терена. Защитникът имаше два успешни периода на стадион „Христо Ботев“ – 2014-2017 и 2020-2022 г., беше незаобиколим стожер в зелено-бялата отбрана при спечелването на промоцията за Първа лига в предната кампания. На сбогуване запази добрия тон и си тръгна като истински джентълмен.

„Благодаря на феновете на „Пирин“ за подкрепата и за това, че ме накараха да се почувствам като у дома в Благоевград. Щастлив съм, че бях част от този именит клуб. Заедно изживяхме прекрасни моменти. Благодаря на ръководството, треньорите и всички служители в клуба, с които работихме през тези години. „Пирин“ остава завинаги в моето сърце. Сега е време за нова страница в кариерата ми“, заяви на изпроводяк Николов.

Не закъсня и реакцията в социалните мрежи на ултрасите, които изпратиха Стенли с благопожелания, а някои не спестиха критиките си към ръководството. „Шо прайте вие, бе, Карачанаков, Георгиев, са и Николов?“, изригна Radoslav Grancharov. “Б група“, допълва Кристиян Соколов.  „Успех, Стенли! Винаги един от нас. Ще го търсиме по-натам това сърцато момче“, обобщават мнението на по-умерените запалянковци Борислав Сукалински и Nasko Spiriev.

СТОЙЧО СТОИЦОВ/в.Струма

Добавени коментари

gregory публикува:
10 Юни 2022 | 14:26
Такива селски пръчове като Карачанаков нямат място в Пирин.Нека играае но в някой по неизвестет отбор.Нищо не показа миналата година.Стига се опира на стари лаври от едно време!

Добавете Вашия коментар

TOP