Ето ги най-опасните дни през 2024!

29 Декември 2023 | 13:32
0 коментара
Любопитно
България
Ето ги най-опасните дни през 2024!

Числата носят мощна енергия, казват нумеролозите.

Каква ще бъде новата 2024 година, ако погледнем числата? Тя, по думите на специалистите, ще премине под енергията на осмицата, която поставя на водещо място справедливостта, честността, баланса и йерархията на системите.

Нумеролозите наричат ​​2024-та кармична година. Основното й правило е, че всеки ще си получи заслуженото.

 

 

Резултатите от всички предходни осем години ще ни застигнат. Тези, които са вършили добри дела, били са честни и справедливи, може да очакват изобилие във всички области, приятни изненади и „случаен“ късмет.

За тези, които имат сериозни дългове (не материални, а кармични), ще дойде време да ги изплатят. И всичко ще им се върне точно в същото количество и със същия интензитет.

Безполезно е през новата година да търсите виновни и да обвинявате света в несправедливост. Важно е да понесете своя дял от отговорността и да анализирате причините, довели до тези последици.

Друга важна отличителна черта на новата година ще бъде балансът. 2024 г. ще бъде време на ред и внимание във всички области. Необходимо е да спрете да нарушавате балансите и да заемате място, което не е ваше. 

Всичко ще бъде като на везни и колкото по-точно ги калибрирате и избегнете изкривявания, толкова по-спокойно ще премине периодът.

Що се отнася до това кои са най-опасните и най-благоприятни дни от новата година, нумеролозите  призоват да обърнете внимание на удвоените числа. 

По думите им най-опасни са дните, в които има двойни числа. Тогава се падат така наречените „красиви дати“ – 12.12, 10.10, 6.06.

Любителите на красивите дати рискуват много, защото всяко число символизира някакви събития. И ако цифрата се удвои, тя е отрицателна, а събитията ще следват негативен сценарий“, предупреждава тя.

Кои дни са най-добри за намисляне на желания? Няма такива дни! Има дати на раждане, на които желанията се сбъдват. Например хората, които са родени на 15-о число или тези, чийто ден плюс месец на раждане правят 15, знаят как да привлекат желаните събития с мислите си. Щом наистина искат нещо, то ще се случи.

Висшите сили чуват хората, родени на 12-о число или през декември. Те могат да поискат от тях всичко и всичко ще им бъде дадено.

По отношение на това на какви числа трябва да обърнете внимание, когато искате пари – те също са различни за всеки, тъй като всеки човек е роден на определена дата.

Няма универсално число. Но има една тайна: всеки си има т.нар. парични дни. Как да изчислите своите? Вземете вашия ден (именно деня, а не датата) на раждане и добавете към него число, така че общата сума да стане 10 или 32.

Числото, което сте добавили – това е вашият паричен ден, когато финансовата енергия за вас е много активна.

Например, ако сте родени в сряда, за да получите сумата 10 или 32, трябва да добавите към тройката седем или 29. Тоест вашите парични дни за всеки месец са седмо и 29-то число. 

В тези дни си струва да положите усилия, за да спечелите пари – пуснете нещо за продажба или поне си купете билет от лотарията. /jenata.blitz.bg

Добавете Вашия коментар

TOP