Ексклузивно! Горски откриха 10 кубика незаконна дървесина в къщата на колегата си Димитър Влахов от ДГС-Катунци, шефът на ЮЗДП-Благоевград Д. Дамянов: "Ще го уволня"

30 Август 2017 | 13:55
1 коментара
Общество

Служители на ЮЗДП Благоевград спипаха с 10 кубика незаконна дървесина горският служител на ЮЗДП – Благоевград, към поделение ДГС - Катунци, Димитър Георгиев Влахов, научи ексклузивно Pirinsko.com

Според наши източници: При съвместна проверка, извършена  на 24 август 2017 г. от мобилно звено на ЮЗДП и инспектори от РДГ Благоевград, е установено, че в двора на къщата в с. Пирин, в която живее Димитър Влахов – горски стражар при ТП „ДГС Катунци”, се съхраняват 10 пространствени кубически метра дърва за огрев. Дървата са без контролна горска марка, пластини с уникален идентификационен номер и превозен билет, доказващ произхода им. За нарушението е съставен констативен протокол и два акта, а дървесината е задържана.

„Този ден бях сред хората на пожара в Кресненското дефиле. Ще коментирам случая едва тогава, когато имам пълна информация по него. Димитър Влахов не е служител на Горското в Благоевград”, заключи Иван Гергов.

Факт е обаче, че Димитър Влахов от години е бил под наблюдение, заради порочна дейност, която извършвал в изолираният си свой район.

Случаят е подаден на прокуратурата и лично на директора на ЮЗДП – Благоевград инж. Дамян Дамянов.

Пред наш репортер, горският цар коментира случая така:

„Информацията ви е вярна. Ще уволня Димитър Влахов. В момента той не е на работа, тъй като е в болничен. Представил е болничен лист за заболяване, който лист обаче ще бъде проверен. След изтичането на болничния, Димитър Влахов ще бъде уволнен от работа”, категорично заключи Дамян Дамянов.

 

Добавени коментари

екстра публикува:
30 Август 2017 | 16:07
АКО Е САМО ТОЯ КАЛИН ЗАШЕВ БАЧКА ЗА ПОСЛЕДНО ИМАМ И СНИМКИ И ВИДЕО КАК И С КОЙ ДЕЙСТВА И ЩЕ ГО ПРЕДСТАВЯ САМО НА ТАЗИ МЕДИЯ КОЯТО ИМА СМЕЛОСТА ДА ГО ПУБЛИКУВА ЗАЩОТО Е ЗАМЕСЕН И БИЗНЕСМЕН ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ

Добавете Вашия коментар

TOP