Един от основателите на „Атака“ в Петрич Ал. Галев: Лидерът Нако Костов да подаде оставка, държи офиса затворен, депутатът Ил. Тодоров го закриля

12 Май 2015 | 06:28
0 коментара
Политика
Един от основателите на  Атака  в Петрич Ал. Галев: Лидерът Нако Костов да подаде оставка, държи офиса затворен, депутатът Ил. Тодоров го закриля

Един от основателите на партия „Атака” в Петрич - Александър Галев поиска оставката на общинския координатор Нако Костов. Мотивът му е, че „Атака” не провежда никаква дейност в общината и че през по-голямата част офисът е затворен, съобщава Струма.

Ето какво заяви бунтарят Александър Галев: „Вече не мога да стоя безучастен към случващото се с партия „Атака” в Петрич. Аз съм един от основателите и съм морално задължен да изразя гласно сега недоволството си от председателя на общинското ръководство Нако Костов, вина има и народният представител Илиан Тодоров, който вярва на Коко Костов, а не на обикновените и редови членове на „Атака”. Аз бях отговорник на офиса в Петрич в продължение на седем месеца - от февруари до август миналата година. Направих ремонт на клуба с мои средства и труд.

Единствено за табелата отвън 50 лева ми даде депутатът Илиан Тодоров. С мен постъпиха грубо, смениха патронника на бравата на клуба на „Атака”, за да нямам повече достъп до него. Не ме искат, защото им казвам истината в очите, явно съм неудобен. Сигурен съм, че тези неща не ги знае Волен Сидеров, затова в писмо до него му описах подробно всичко какво се случва в Петрич, а то е, че не се прави нищо, заличава се „Атака”. Основният виновник за това е председателят Нако Костов. Още нямам отговор от Сидеров, аз се опасявам, че той не е получил писмото ми, някой около него го е укрил.

На 6.08. миналата година Волен Сидеров остави пари в офиса за предизборната кампания за парламентарните избори. Не знам каква беше точно сумата. Не се направи никакъв отчет как и защо са изразходвани. Много пъти сигнализирах и депутата Илиан Тодоров, той не обърна никакво внимание. За съжаление нещата с „Атака” в общината не вървят. Най-добрият общински председател беше Огнян Тетимов. Сегашният Нако Костов е оставил нещата на самотек, офисът през повечето време е заключен, не се провежда никаква дейност. Той носи вината за случващото се. За да потръгнат нещата, Нако Костов трябва да бъде сменен. Апелирам да си подаде оставката и да изберем друг. Той трябва да се махне, все нямал време за „Атака”, имал друга работа, ами затова е редно да бъде махнат от „Атака”.

Аз съм от 2006 година в „Атака”, записах се при Огнян Тетимов тогава. Наближават местни избори, а тук нищо не се прави. Питам защо? Има редови членове на „Атака”, които ме питат всеки ден защо е затворен офисът и защо нищо не се прави, аз какво да им кажа - истината, виновен е Нако Костов и затова искаме той да си ходи.

В писмото до Волен Сидеров съм описал всичко подробно, за действията на Нако Коство и за Илиан Тодоров, който го закриля”, заяви Александър Галев.

Добавете Вашия коментар

TOP