Двама гръцки граждани са пребити пред закусвалня „Бакалов“ в центъра на Благоевград

09 Юли 2017 | 09:01
1 коментара
Общество

Двама гръцки граждани са пребити пред закусвалня „Бакалов“ в центъра на Благоевград. Сигналът за инцидента е подаден към 4 часа вчера сутрин.

Пред закусвалня „Бакалов“, където почерпени клиенти на нощни заведения в града традиционно се отбиват, за да си вземат нещо за хапване, възникнал скандал, който както традиционно прераснал във физическа саморазправа.

Двамата мъже са транспортирани от екип на ЦСМП до Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград за оказване на медицинска помощ. Единият от чужденците е с фрактура на крак, а другият е със счупен нос.

Полицията работи по случая.

Добавени коментари

Църното Силве пък спи! публикува:
09 Юли 2017 | 14:15
мангалката от Струма ком ,освен да преписва сайтове,за нищо друго е става.Един Росен остана ,да и дава погрешна информация.Сиси ,ти си срам за гилдията !Обеси се на най-близкото дърво ,каквито предположения даваш винаги -депресия!Мангалке ,теб никой не те взима на сериозно,и твойто жълто сайче,което никой вече не чете!каквито и напъни да правиш -ти си оставаш една циганка ,която бърка родовете и пише като третокласник,в текстовете е пълно с правописни и граматически грешки.Мангалката се е мангалка!Тя ,ако не излъже ,кой друг!

Добавете Вашия коментар

TOP