Двама горски служители загинаха при пожара край село Петрово, трети е в болница

04 Август 2021 | 17:21
1 коментара
Общество

 На 04.08.2021 г. в 00.04 часа в РСПБЗН Сандански е получен сигнал за пожар в широколистна гора край с. Петрово, общ. Сандански. Действията по ликвидиране на огъня продължават, но пожарът е овладян и локализиран.

По – късно през деня на 04.08.2021 г. в 16.10 часа е получено съобщение за починали двама мъже от горските служители, участвали в гасенето на горския пожар между селата Голешево и Петрово, общ. Сандански.

Друг техен колега, който е с тежки изгаряния, е транспортиран до медицинско заведение. Към мястото на пожара са се отправили екипи на РДПБЗН Благоевград, ОДМВР Благоевград, Областната управа в Благоевград и ЮЗДП Благоевград.

Двама горски служители от Петрич и Кресна са загинали при гасенето на пожар край санданското село Петрово, разбра Pirinsko.com

Валентин Димитров е бщински съветник от ГЕРБ в ОбС-Кресна, работи и като горски служител. Другият загинал е неговият колега от Петрич Антон Гръбчев. И двамата работят към мобилното звено на ЮЗДП-Благоевград. 

Добавени коментари

Горски публикува:
05 Август 2021 | 08:31
Айде гербаджии на стачка пред ЮЗДП с Дамянов който е с 10 000 заплата купувате джипове на Бойко Тиквата вместо хеликоптери 80 процената от горските са оп ДПС и ГЕРБ

Добавете Вашия коментар

TOP