Два пътни инцидента са станали през почивните дни в Благоевград и разложкото село Бачево

10 Август 2015 | 14:26
3 коментара
Криминално
Два пътни инцидента са станали през почивните дни в Благоевград и разложкото село Бачево
  1. През изминалите почивни дни, на територията на област Благоевград, са станали две ПТП.

На 09.08.2015г. около 03:05 часа на пътя между гр.Разлог и с.Бачево, лек автомобил „Мини Купър” с 27-годишен водач от с.Бачево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно от пътя  и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог, без опасност за живота.

На 09.08.2015г. около 13:50 часа на кръстовище, образувано от ул.”Даме Груев” и бул.”Джеймс Баучер” в гр.Благоевград, лек автомобил „Джип Чероки” с 38-годишен водач от гр.Благоевград, завивайки на ляво не пропуска и блъска в дясна, предна, странична част  лек автомобил „Форд Ескорт” с 45-годишен водач от гр.Благоевград. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, е пострадала 38-годишна жена от гр.Благоевград, пътуваща в лекия автомобил „Форд Ескорт”, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

Добавени коментари

ot bachevo публикува:
10 Август 2015 | 21:30
само да се уточним той не е ,,екс полицай" а екс крадец
razlogenin публикува:
10 Август 2015 | 15:39
градски ако верна ти е информациата веднага ти отговарем-оти полициата беше и е пъна основно сас селяне от и живеещи в селата и там секой сас секой си е род и нема начин.така е насекаде дека е службата даржавна.ми общината кее е.
Bachevec публикува:
10 Август 2015 | 15:20
Защо не сте написали името на 27 годишния водач на мини купара ? Както не сте писали че е на екс полицай сина,и катастрофата е в следствие на употребения алкохол... До кога ще св прикриват полицейски синчета?

Добавете Вашия коментар

TOP