Два пътни инцидента са станали през изминалото денонощие в Гоце Делчев

12 Август 2015 | 12:31
0 коментара
Криминално
Два пътни инцидента са станали през изминалото денонощие в Гоце Делчев
  1. През изминалото денонощие, на територията на общ.Гоце Делчев, са станали две ПТП.

На 11.08.2015г. около 11:10 часа в района на разклона с.Кочан – с.Осина, лек автомобил „Хонда Акорд” с 31-годишен водач от с.Кочан, завивайки на дясно за навлизане в крайпътна територия, не пропуска и блъска лек автомобил „Опел Зафира” с 43-годишен водач от с.Любча, общ.Доспат. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, е пострадал мъж на 43 години от с.Любча, който е пътувал в лекия автомобил „Опел Зафира”. След оказана медицинска помощ, същият е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачите е отчела отрицателен резултат.

На 11.08.2015г. около 16:50 часа в района на разклона с.Долен – с.Долно Дряново, товарен автомобил „МАН” с 42-годишен водач от с.Дебрен, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в насрещно движещ се лек автомобил „Фолксваген Пасат” с 69-годишен водач от гр.Доспат. Вследствие на инцидента, с охлузна рана в областта на главата, е пострадала жена на 42 години от гр.Доспат, която е пътувала в лекия автомобил „Фолксваген Пасат”. След оказана медицинска помощ, пострадалата е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отчели отрицателен резултат.

  1. Около 02:30 часа на 12.08.2015г. на ул.”Св. Димитър Солунски” в гр. Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, е спрян за проверка лек автомобил „БМВ”, управляван от Л.П./24г./ от гр.Оряхово. С техническо средство е установено, че същият е шофирал с наличие на 1,43 промила алкохол в издишания въздух. Срещу лицето е образувано бързо производство.

Добавете Вашия коментар

TOP