Дупничанката Стойка Николова стана Мисис България World

31 Октомври 2015 | 12:28
0 коментара
Общество
Дупничанката Стойка Николова стана Мисис България World

Вчера вечерта завърши 17-тото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България“ 2015. Повече от 600 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а до финала успяха да достигнат едва 14 участнички, от които журито определи новите носителки на титлата „Мисис България”.

Дупничанката Стойка Николова се окичи с едно от най-престижните отличия – Мисис България World.

Лентата „Мисис България Universe” заслужи Габриела Георгиева. „Мисис Бългaрия Europe” стана Анелия Иванова. С короната и лентата на „Мисис България Millennium” се окичи Венета Славова от Пловдив. Красивата зъболекарка Билгихан Джелил от Кърджали грабна титлата Мисис България Earth”.

Все повече се увеличава интересът към конкурса от страна на омъжени дами с висше образование и престижни професии.

„Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи”, коментира организаторката на конкурса и собственик на марката „Мисис България” – Меги Савова. 

Сред кандидатките за тазгодишните титли имаше лекари, адвокати, бизнес дами, но също така и фризьорки, домакини, както и българки, живеещи в чужбина.

В първи тур участничките се представиха с уникалната колекция на носителката на титлите „Мисис България“ и „Кралица на Света“ Вики Божилова, специално създадена за конкурса.

Във втори тур финалистките излязоха със своите съпрузи и семейства, които се опитаха да убедят гости и жури в качествата на своите прекрасни и смели момичета.

В третия тур участничките по традиция дефилираха с официалните тоалети от Bridal Fashion.

Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ бяха предоставени на Министерство на вътрешните работи /МВР/ за децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицаи.

Добавете Вашия коментар

TOP