Драма в ареста! Ромео от Сандански глътна запалка и две метални пръчки

03 Септември 2018 | 17:05
0 коментара
Общество

42-годишният Ромео Денев, който само преди месец излезе от Бобовдолския затвор и отново търка килиите в ареста в Сандански, вдигна на крак полицията и Спешна помощ в курортния град, след като погълна запалка и две метални пръчки.

В петък около 18 часа в килията Ромео глътнал запалката и две железа от дръжката на кофа, дълги по около 7,8 см, с диаметър 3,4 мм.

Два часа по-късно му получил коремни болки и той разказал на охраната какво е направил. С линейка арестантът е закаран в санданската болница, където му е направена рентгенова снимка, на която лекарите видели чуждите тела в корема му. Предвид обстойните изследвания и прегледи, медиците преценили, че няма нужда от болнично лечение, тъй като чуждите тела щял да изхвърли сам.

Само преди, дни съдия Иван Филчев прекрати отпуска си, за да гледа мярката на Ромео Денев от Сандански, който миналата седмица бе изправен пред съда за  кражба на усилвател и две тонколони от обществена музикална сграда в Сандански на стойност 30 лв. Тогава в съдебната зала стана ясно, че 42-годишният мъж преди месец е излязъл от Бобовдолския затвор, където излежал присъда от година и половина.

Ромео бе доведен в съда с белезници и отведен отново в ареста, след като съдия Филчев постанови „задържане под стража”.

За налагане на най-тежката мярка натежал фактът, че Денев е осъждан и в условия на опасен рецидив е извършил поредната си кражба. За това престъпление го грози лишаване от свобода до 6 години, в случай че съдът го признае за виновен./Струма/

Добавете Вашия коментар

TOP