Добра новина! Шефът на Филиос такси в Благоевград Димитър Илиев - Филята излиза от болницата

15 Август 2021 | 11:13
7 коментара
Общество

Добра новина! Шефът на Филиос такси в Благоевград Димитър Илиев - Филята излиза от болницата. 

Пропомняме, че той пострада при пътен инцидент на 12 август малко след 13:00 часа на бул. "Джеймс Баучер" в Благоевград. Той бе транспортиран с линейка до Спешно приемно отделение на болница ПУЛС с множество травми, комоцио, прорезни рани по ръцете и счупен нос.

Пред репортер на Pirinsko.com Димитър Илиев - Филята сподели, че се е възстановил и излиза от болницата, като не пропусна да отбележи, че инцидента е опит за убийство.

"Не съм преминавал през пътното платно, както вие медиите споменавате. Шофьора на мерцедеса, като ме видя се засили към мен с бясна скорост и ме удари нарочно, след което е напуснал инцидента и спрял на около 50 метра пред фризьорския салон на съпругата му. Имам свидетели и ще му потърся отговорност по законовия ред, каза още Димитър Илиев - Филята.

Мерцедес блъсна шефа на Филиос такси в Благоевград снимка 1Мерцедес блъсна шефа на Филиос такси в Благоевград снимка 2Мерцедес блъсна шефа на Филиос такси в Благоевград снимка 3

 
 

Добавени коментари

Ana-Maria публикува:
19 Август 2021 | 10:30
Не знаех, че работя в този град и нивото ми е до толкова високо и постиженията ми толкова големи, че цял екип от хора работят за мен. Аз не стъпвам в този, камо ли да имам каквато и да е работа там! Мъжа ми просто се прибра да види близките си.
1507 публикува:
19 Август 2021 | 07:34
А коя си ти и защо мислиш, че си много високото ниво с големите постижения? Като животът ти е устроен другаде зашо работиш в Жалкият ни град? Жалкият ни град ти работа и мисля, че трябва да се отнасяш с уважение. Това обаче е само мое мнение.
Ana-Maria публикува:
18 Август 2021 | 13:06
Аз съм жена му на Манол и няма как да делим каквото и да било с човек, когото за първи път в живота си чувам, Филя ли е, Филия ли е, какъв е! И аз и мъжа ми сме на светлинни години от това лице и нивото ни е доста по-високо, за да делим нещо или изобщо да имаме някакви допирни точки! Аз не съм изобщо от този жалък град и живота ни е устроен другаде. Изкарахте един пътен инцидент в сага от турски сериал! И всичко, защото шофьора е със скъпа кола, ако беше с Голф 3 или някое такси нямаше даже и да се разбере! Това ви е селския манталитет нагледно! Търсите драмата, интригата, любовен триъгълник и какво ли още не, а истината е, че един човек си има главоболия, защото друг не се е научил да пресича като хората!
? публикува:
17 Август 2021 | 07:33
Кой е шофьора, коя е жена му и какво делят тримата с Филята?
Ana-Maria (истинската му жена на Манол) публикува:
15 Август 2021 | 17:13
Кресна, виждам, че си доста активен, но не знам, защо не заставаш зад думите си с истинското ти име? Аз заставам зад мъжа си и тези глупости, които пишете като коментари и статии са нелепи! Осъзнайте се и не сочете с пръст и не обвинявайте човек в такива тежки и грозни неща! Мислете с тези глави, не са ви сложени само за коментарчета по мрежите! Ако всички се научите да пресичате на предвидените за това места няма да стават инциденти и невинен човек да страда от безхаберната ви и ниска култура дори като пешеходци! Той си се веел по пътното платно, после шифьорите са виновни?! Да не е карал по бордюра бе идиоти?!
Кресна публикува:
15 Август 2021 | 16:24
Добри новини! Отрепката манолката да си понесе последствията и след това в затвора некоя годинка. Стига толко продаване на Друга помяр мършав. Имаш пропуск за АДА!
Ivo публикува:
15 Август 2021 | 15:54
Напишете името на извършителя.

Добавете Вашия коментар

TOP