Дженифър Лопес каза кое е любимото й упражнение за изгаряне на мазнини

14 Април 2023 | 20:43
0 коментара
Хайлайф
България
Дженифър Лопес каза кое е любимото й упражнение за изгаряне на мазнини

Перфектната фигура е мечтата на всяка жена, особено когато тя е известна звезда. Перфектната фигура на 53-годишна Дженифър Лопес без съмнение е резултат на системна и упорита работа от нейна страна.

 

В свое интервю за световна медия певицата и актриса признава, че спортува не само, за да поддържа атрактивната си фигура, но и добрия си психо-емоционален баланс.

Лопес споделя, че обича да спортува сутрин, въпреки натоварения си график, а във фитнеса й харесва да намира нещо ново, да се предизвиква непрекъснато и да смесва различни упражнения.

По-специално, звездата се занимава с киксбокс, кръгови и силови тренировки, напади настрани, и особено упражнението бърпи. Именно то ангажира всички мускулни групи, позволява да се изгорят максимално количество калории и в същото време да се увеличи издръжливостта на тялото.

Лопес обяснява как точно изпълнява бърпи: ляга се с ръце, подпрени на пода. Изправят се и едновременно с това двата крака се изнасят бързо назад, а тялото застава изправено като дъска. От тази позиция със скок бързо се издърпват краката напред до ръцете. Изправяме се бързо и правим отскок възможно най-нависоко, като пляскаме с ръце над главата си. Упражнението се повтаря толкова пъти, колкото ви позволява вашата подготовка. Дали работи – спор няма!

Добавете Вашия коментар

TOP