Десислава Атанасова: Мандатът на кабинета ще приключи скоро

12 Април 2022 | 07:44
0 коментара
Политика
Десислава Атанасова: Мандатът на кабинета ще приключи скоро

ГЕРБ се подготвя за предсрочни парламентарни избори. Според тях правителството няма да изкара пълен мандат заради разногласията между коалиционните партньори, които ще се задълбочат. Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ- СДС Десислава Атанасова.

По думите й това правителство доказа своите възможности и колкото по-дълго се опитва да запази властта си, толкова по-зле за българските граждани. Атанасова добави още, че предсрочните избори даже са закъснели.

"Те се наричат мишоци, започват да говорят за развод по български това от пост на г-жа Дамянова, пиар на „Продължаваме промяната", г-н Трифонов почти ежедневно им размахва пръст, това го прави и г-жа Нинова, и всички там по най-различни теми. В този смисъл аз абсолютно съм убедена, че това правителство не само, че няма да има пълен мандат, ами мандатът му ще приключи скоро. ГЕРБ е в кондиция, всяка седмица се срещаме с нашите членове, симпатизанти, избиратели, в различни части на България. В този смисъл единственото, което според мен Народното събрание трябва да направи, преди да се разпусне, е да върне възможността за гласуване с хартиени бюлетини и можем да отиваме на избори", каза Десислава Атанасова. /БГНЕС и БНТ

Добавете Вашия коментар

TOP