Депутатката от ИТН в Благоевград Виктория Василева се сбогува с 47-о НС с емоционален пост

04 Юли 2022 | 11:40
6 коментара
Общество
Депутатката от ИТН в Благоевград Виктория Василева се сбогува с 47-о НС с емоционален пост

Виктория Василева - депутатката на ИТН от Благоевград, обяви в социалната мрежа, че напуска НС днес.

Следващата в листата е от Петрич. В момента Анита Коцелова е заместник на губарнатора в Благоевград Валери Сарандев. Нейни близки коментират, че все още не е взела решение дали да положи клетва в парламента или да запази поста си в Областна администрация.

"Животът често ни изправя пред избори! Правилни или не, времето е най-точният съдник. Взех едно от най-трудните решения в живота си. Мой личен дълбоко осмислен и не лесен избор. Напускам парламента! Обявявам го официално, за да спрат упражненията и интерпретациите. Това е моят личен избор и той не подлежи на обсъждане и търсене на конспиративни теории", публикува Виктория Василева, смятана за най-доверен човек на Слави Трифонов.

"Като отговорен човек ще изпълня ангажимента си към „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали, защото смятам, че така е правилно!

Годините лоялност към този екип заслужават това. Чувствам се изчерпана и уморена! Аз съм обикновен човек, преди да съм народен представител или главен секретар на партия. Съжалявам, ако разочаровам очакванията ви. Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения. Нищо лично! Решението е трудно, но избирам самоуважението си. Благодаря за доверието", написа Василева.

Добавени коментари

Петрофф публикува:
05 Юли 2022 | 18:00
А молитва имаше ли към поста?
Патриот публикува:
04 Юли 2022 | 15:47
Така е Дьлгия но не без нейна помощ. Госпожата ако е достоен човек трябва да подкрепи промяната заради хората които гласуваха за тях. Върнат ли се хората на Тиквата ще бъде мор за друго мислещите. Помисли госпожа за тези изльгани хора иначе ги хвьрляш на бонището да ги рьфат помиярите. Имаш още време да постъпиш ДОСТОЙНО......
Войводата публикува:
04 Юли 2022 | 14:28
Останете в парламента и подкрепете ПП, ДБ, и БСП за новият кабинет на А.Василев и К.Петков, тогава хората ще ви извинят.Видя се , че всички бяха излъгани от ИТН и вие и избирателите.Останете както до сега обикновен човек и вземете правилното решение.Хора, като вас са нужни в парламента. Помислете!
Родолюбец публикува:
04 Юли 2022 | 14:24
Поредния предател. Много разочарование да не ви видим пак случайно в новия проект на Янев. Но този път няма да ви повярваме ние избирателите от район Благоевград, защото имаше избрани достойни млади хора от района а вие се натресохте против волята на нас ние избирателите. Боклук скапан.
До патриот публикува:
04 Юли 2022 | 14:09
Дългия Ви предаде,не госпожата! Прогледнете най -после!
Патриот публикува:
04 Юли 2022 | 13:51
Не те ли е срам госпожо предадохте и продадохте надеждите ни . Измамамихте ни най нагло. За това ли ви подкрепихме да се върне Бойко на бял кон.Как гледате семейството си в очите и близките който продадохте? Ако ви е останало капка достойнство останете и подкрепете промяната иначе клетките ни ще ви достигнат. Господ гледа......

Добавете Вашия коментар

TOP