Цветанов в Разлог: Мандатът на кмета Красимир Герчев е изключително успешен, затова отново е номинация на ГЕРБ

26 Юни 2015 | 09:10
4 коментара
Политика
Цветанов в Разлог: Мандатът на кмета Красимир Герчев е изключително успешен,  затова отново е номинация на ГЕРБ

Мандатът на кмета Красимир Герчев е изключително успешен,  затова отново е номинация на ГЕРБ. Това каза Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов на срещна с актива на общинската структура на ГЕРБ в Разлог, съобщават от пресцентъра на партията.

Заедно с него на срещата присъства и областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева. Пред общинското ръководство в Разлог, общинските съветници и представителите на партийните организации Цветанов отново заяви подкрепата на партията за нов мандат на сегашния кмет Красимир Герчев.

„Резултатите тук винаги са били добри, екипът в Разлог е силен, а мандатът на кмета Красимир Герчев е изключително успешен, затова отново е номинация на ПП ГЕРБ”, заяви Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че е убеден, че тези избори ще бъдат най-успешните за партията.

„Успяхме да изградим капацитет през тези години, кметовете на ГЕРБ са едни от най-успешните в страната, които създадоха работещи администрации с висока усвояемост на средства по европрограмите”, посочи Цветан Цветанов.

По време на срещата бе коментирана подготовката за предстоящите местни избори. Стана ясно още, че структурата на ГЕРБ е издигнала свои кандидати освен за общинския център Разлог и за населените места, в които ще се избират кметове.

Добавени коментари

Вуте от Разлог публикува:
27 Юни 2015 | 08:42
Герчев е най-успешен кмет крадец след наборо ми Любчо татарски.Е па, че има пари за котки да купува на сино му по 3000 лв.парчето.Ха, честито братя разложене.Изберете го отново, за да опльоска докрай общината.
111 111 публикува:
26 Юни 2015 | 20:19
Успешен е как да не е успешен мандата на Геро?Той е глух и слеп. Колко милиони окраде и си ги делват с горестоящите гербаджии.Най-големия му успех е сметището, точно на пътя към селата ни. На предишните изборе гласувах за него, но никога повече нема да повтора грешката си.
ger4evica публикува:
26 Юни 2015 | 20:16
Da vi eba putkata lelina i na kradcite dolni.
xxx публикува:
26 Юни 2015 | 19:43
Кое вие успешнотс бе господа КРАДЦИ Бати наглото племе Само точите от народо и лажете И та а тиква е доволна от комисионите И месните безродници и тия щасливи нагоши ли се и те Кои че управлявате бе недоншчета мизерни алчни В градо не останаа хора само мангал и малко тапаци А и тиа до кога чеве трая е вапрос на време

Добавете Вашия коментар

TOP