Цветан Цветанов пристигна с джип „Мерцедес” за откриването на офиса на РБ в Дупница

12 Декември 2020 | 16:10
0 коментара
Политика

Цветан Цветанов пристигна вчера в Дупница за освещаване на офис на партията му “Републиканци за България”.

На събитието присъстваха координатори на партията и от други общини. Лидерът на местната структура Светлин Зарев заяви, че съставът е камерен заради пандемията.

Цветанов пристигна с джип “Мерцедес”, от друг от същата марка автомобил слязоха Христо Христов от Кюстендил, национален координатор, и лидерът на партията в общината Иво Чивийски.

Светлин Зарев и техническата му секретарка посрещнаха гостите на паркинга на съда в Дупница и заедно отидоха в офиса.  

Свещеник Радослав Ваклин извърши водосвета.

Гастарбайтерът Светослав Орозов е отдал безплатно помещението на “Републиканци за България”. След 19 г. гурбет той се е завърнал окончателно в родния си град. Орозов е и член на партията. На освета той се срещна след 20 г. разделя със своя приятел от детинство Васил Йорданов, който от години живее в Царево и е лидер на РБ там.

Техническата секретарка Росица Панюкова пък е оставила масажния си салон в София, за да работи в Дупница за партийната кауза.

Цветанов заяви пред присъстващите, че само в община Кочериново все още не може да сформира структура.

В Сапарева баня лидер е юристът Костадин Николов, който беше независим кандидат за кмет на общината и общински съветник.  

В Бобов дол лидер на партията е Милослав Методиев, който в момента е общински съветник от ПП “Зелени”.

Любопитно е, че афиширалият се още преди учредяването на РБ независимият съветник в Дупница Георги Градевски не присъства на откриването на офиса.

Пред “Струма” той веднъж обяви, че не харесва проекта на Цв. Цветанов, след това се отрече от думите си и каза, че е част от неговата структура в Дупница.

Вчера репортер на “Струма” го потърси по телефона с въпрос ще присъства ли на откриването на офиса. Градевски с изненада заяви: „Днес ли е откриването? Аз застанах зад Цветанов в Дупница, но се отказвам. Установих, че нямам допирни точки с неговите възгледи за политика. За момента съм независим и изчаквам да се припозная с някоя от новите партии”, заяви Градевски. На въпрос дали обмисля да се върне в АБВ той отговори: “Не, нямам такова намерение. Отказах се от АБВ. Вътре в партията има неразбории. Правят се много интриги и бях принуден да стана независим и да изляза от АБВ”, каза  Градевски.

На въпрос на “Струма” за колебливото поведение на Градевски по отношение на РБ в Дупница Цветанов отговори лаконично: “Ние не спираме никого да е член на партията. Господин Градевски така е преценил…”.в.Струма/ЙОРДАНКА ПОПОВА 

Добавете Вашия коментар

TOP