Част от жителите на разложкото село Баня ще заведат дело срещу България в Европейския съд по правата на човека в Страсбург

19 Юни 2015 | 13:20
9 коментара
Общество
Част от жителите на разложкото село Баня ще заведат дело срещу България в Европейския съд по правата на човека в Страсбург

Част от жителите на село Баня ще заведат дело срещу България в Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Това съобщи за „Фокус” Елена Наумова, представител на сдружение „Баненска буна 2011“, което от години води дела и организира протести срещу ръководството на община Разлог, заради изграждането на регионално депо за отпадъци в близост до село Баня.

По думите на Наумова, от сдружението са решили да предприемат тази стъпка, заради безотговорното отношение и бездействието на отговорните институции, по казуса свързан с нежеланието на местните, в близост до тяхното село да бъде изградено сметище. Тя допълни, че хората в село Баня са уверени в това, че европейският съд ще отсъди в тяхна полза, тъй като има много констатирани нарушения от страна на специалисти.

„Жалкото е само, че ще бъде осъдена България и всички данъкоплатци ще трябва да плащат за неща, които не са виновни, защото в нашата страна за съжаление никой не носи персонална отговорност“, категорична бе Наумова. Представителят на сдружение „Баненска буна 2011“ коментира, че в момента очакват решенията на прокуратурата и още много други институции по различни дела и казуси свързани с установени нередности, около вече изграждащото се свлачище.

Добавени коментари

бивш общинар публикува:
20 Юни 2015 | 10:39
Любен Татарски, Красимир Герчев, Иван Гюров, това са предателите на народа от общ.Разлог.Това са страхливците и мазниците, те това са и лапачите на нашите пари!
ЧИКО ОТ РАЗЛОГ публикува:
20 Юни 2015 | 10:31
Смешниците от общ.Разлог със секретарката на министершата дъртия маймунарник Татарски да отидаа да живеея на сметището.Ле то е вного убаво?Ако не го избера отново Гейчев за кмет, то тогава, че се види какво е крадено от них през сичките години?
Индиана Джоунс публикува:
19 Юни 2015 | 21:13
Само така! Най-бунтарското село е Бане.Банене, покажете на онбашиите от управата в района какво е да се бориш за чиста и свята община.Направете на пух и прах целата шайка тръгнала да унищожава горите и земите ни.
Барометър публикува:
19 Юни 2015 | 21:04
Не са кметове тия в Разлог и селата, а мърши!Жалки отрепки, слуги на Доган и Местан.Най-продажното псе Любен Татарски.Чакам да ги видя всичките на колене.
Трънката публикува:
19 Юни 2015 | 19:58
Голем кеф.Найдеха се хора да се опълчат срещу навлеците в кметството разложко.Татарецо и тия с белите якички, така де, общинските управници зад решетките.Е, па тогава, че се оправи района.
Михаела публикува:
19 Юни 2015 | 19:49
Ама то бива, бива нахалитети, но те спирачки немат.Не се наядоха тия от общината в Разлога и най-вече оная мижитурка Татарски.Дано им приседнат милионите, които крадат.Поздрави на Вас, мили хора от сдружението, супер сте!
Добърско публикува:
19 Юни 2015 | 19:14
И ние сме с Вас.Стига издевателства над хора и природа.Крайно време е за разплата с виновните за изграждане на сметището.А то се знае кои са те?Като се започне от Татарския изверг, та се стигне да сегашното ръководсто на общината. Битката продължава и сме напълно сигурни, че ще успеете!!!
RAZLOJENIN публикува:
19 Юни 2015 | 18:38
Браво на сдружението.Така трябва да се действа, след като в България нема управия.Всичко е в ръцете на мръсни политици като Любен татарски, който продължава да командори община Разлог.А и кмето Герчев му се подчинява , защото има далавери, далавери...На сметището не му е там местото.Природата започна вече да си отмъщава и всички виновници ще си понесат отговорността рано или късно.
Person публикува:
19 Юни 2015 | 13:31
Давайте, разбиите ги!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP