Брат на полицай в комбина с шурея си помля от бой свой съселянин в разложкото село Горно Драглище!

25 Януари 2018 | 21:02
2 коментара
Криминално

32-годишният Николай Кротев от разложкото с. Горно Драглище iвъв вторник вечерта е бил зверски пребит от двама негови съселяни.

Разпрата започва пред местната кръчма, известна като „Бингото“, където Кротев получава първите удари от Асен Пармаков и неговия шурей Борис Видин. Според свидетели след това двамата роднини натоварили Кротев на джипа си и го откарали на ливада извън селото, където продължили да го налагат. Зарязали го в безпомощно състояние на ливадата.

След като се свестил, пребитият мъж успял да се прибере до дома си и едва вчера потърсил лекарска помощ в разложката болница. После отишъл в полицията да дава показания.

Вчера следобед полицаи от разложкото полицейско управление отишли до селото да търсят биячите, но не успели да ги открият. Късно снощи при повторното им посещение двамата са задържани и до редакционното приключване на броя бяха в полицейското управление, където пишеха показания.

Според наши източници Асен Пармаков е брат на полицая от РУП в Разлог Тодор Пармаков./Струма/

Добавени коментари

syn публикува:
26 Януари 2018 | 08:44
Какво значение има кой на кой е брат! Нали,уж има закони ! Ако момчето пусне иск,за един побой не мисля,че ще бъдат затворени,а и не трябва,защото има хора,които убиват и са на свобода,или лежат,като на хотел от 3-5 г. макс,но със сигурност ще се изръсят с тлъста сумичка!
Butle публикува:
26 Януари 2018 | 02:34
Parmakovia chegi oprei nali my e brat

Добавете Вашия коментар

TOP