Божидар Йосифов от ГЕРБ Кочериново е ВрИД директор на Областна служба Земеделие Благоевград

11 Юли 2023 | 06:56
3 коментара
Политика
Благоевград
Божидар Йосифов от ГЕРБ Кочериново е ВрИД директор на Областна служба Земеделие Благоевград

Божидар Йосифов от ГЕРБ Кочериново е ВрИД директор на областна служба „Земеделие“ Благоевград.

Божидар Йосифов от Кочериново, който до момента бе директор на главна дирекция ,,Аграрно развитие“ в Областна дирекция „Земеделие“ – Благоевград, замени Мария Захова на директорския пост. Това стана вчера със заповед на министъра на Земеделието и храните Кирил Вътев.

Припомняме, че Мария Захова бе административен секретар на община Благоевград по времето на предишния кмет Румен Томов. Със смяната на властта и системното  кадруване на червените в областта се очакваше, че ще правят всичко възможно да заемат все повече административно-управленски постове.

Божидар Йосифов е бивш шеф на Общинската служба по земеделие в Кочериново и член на ГЕРБ, беше главен експерт в дирекция “Общинска собственост и аграрна политика” на община Дупница и управител на Общинското предприятие по озеленяване, после  той зае длъжността главен секретар в Областна дирекция “Земеделие” в Кюстендил и от там беше преместен в Благоевград. Йосифов е общински съветник на ГЕРБ в Кочериново и е успял да си извоюва име на отличен професионалист в системата на земеделието, съобщава 4власт.снимка:БТА


 

Добавени коментари

........... публикува:
12 Юли 2023 | 14:11
Да се махнат всички назначени то нея калинки-малинки без конкурси с фалшиви договори на непълно работно време и с незаконни увеличения на заплатите от 40%
ВиК публикува:
11 Юли 2023 | 14:43
Кога се очаква новият директор на ВиК?
КАДРИ НА ГЕРБ ПРОМЯНАТА ПРЕКЛЮЧИХА публикува:
11 Юли 2023 | 07:13
ПРОМЯНАТА ПРЕКЛЮЧИХА СЛАГАТ КАДРИ НА ГЕРБ ХАХАХА СМЕШНИЦИ ДА СЕ МАХАТ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ПРОМЯНА А ТО КАКВО СТАНА ПОДМЯНА. СЕГА ДА СИ ВЪРНАТ И УКЕВ И ДА СЕ ЗНАЕ Е НЕМА ТАКЪВ РЕЗИЛ ТАКОВА ПАДЕНИЕ ТАКАВА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. ЗА БОЖИДАР СЕ ЗНАЕ ЧЕ ИМА МНОГО СХЕМИЧКИ ДОРИ ИМАШЕ ПОСЕГАТЕЛСТВО КЪМ КОЛИТЕ МУ ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИК ВЯРА ЗАЩО НЕ ПОСЕГНАТ НА МОЯТА КОЛА ЗАЩОТО НА НИКОЙ НЕ СЪМ НАПРАВИЛ ЛОШО А БОЖИДАРЧО СЕ БЕШЕ НАЦАПА МНОГО ЯКО ТА МИРИШЕШЕ В ЦЕЛОТО РИЛСКО КОРИТО.

Добавете Вашия коментар

TOP