Атанас Махлелиев: Благодаря за доверието, убеден съм, че заедно ще успеем да променим Община Кресна

24 Май 2015 | 08:35
0 коментара
Политика

Благодаря за доверието, което ми гласува местната структура! Убеден съм, че заедно ще успеем да променим Община Кресна. Това публикува Атанас Махлелиев в социалната мрежа "Фейсбук".

Атанас Махлелиев, е кандидатът на ПП ГЕРБ за община Кресна, той събра най-много гласове на проведеното общинско събрание на местната структура на партията, проведено на 22 май. Единодушният избор на Махлелиев и вота на членовете на местната структура показаха единство и опровергаха спекулациите за разделение в партията на местно ниво.

Младият - кандидат е основен претендент за поста на досегашният кмет инж. Илиян Кръстев и Николай Георгиев. Припомняме, че Pirinsko.com първи информира, че Областният координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева заедно с колегите си Димитър Танев и Кирил Котев лично са представили пред лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов кандидатурата на Махлелиев и въпреки негодуването в структурата на ГЕРБ - Кресна, той ще бъде най-вероятния кандидат за кмет на община Кресна от ПП ГЕРБ.

Атанас Махлелиев е роден е на 16.04.1989 година в гр. Кресна. Магистър е по „Дипломация и Международни отношения“, бакалавър по Теология, магистър и докторант по Психология.

Започва професионалното си развитие като стажант в „Бенч Марк Финанс“ и в Министерство на икономиката, енергетиката и туризма в сферата на външно икономическата политика. След това продължава кариерата си като брокер международни пазари във „Варчев Финанс“.

Работи и като експерт в Главна дирекция „Структурни фондове“, отдел „Външни европейски програми“ в Министерство на образованието и науката. По-късно става съветник на Министъра на Образованието и Науката по европейски програми и проекти.

Отлично владее Английски, Френски и Руски език.

Кандидатурата му е изпратена в София и ще бъде одобрена от ръководството на ПП ГЕРБ, убедени са местните партийни функционери.

Добавете Вашия коментар

TOP