Али Авдиков, ДПС: Слоганът на нашата кампания е „Да спасим България“

12 Март 2017 | 22:17
8 коментара
Политика

ПРЕДСТАВЛЯВАМ ДПС, ДАДОХ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ КАТО БИВШ МЛАДЕЖКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЗА РАБОТА МИ! А ОЦЕНКАТА ЩЕ Я НАПРАВЯТ ХОРАТА КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ! АЗ СЪМ ЧОВЕК ОТ НАРОДА, ЗАОБИКОЛЕН ОТ МНОГО ПРИЯТЕЛИ И ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ

 

АЛИ Е РОДЕН НА 12 НОЕМВРИ 1979Г. ОТ С.РИБНОВО. ЗАВЪРШИЛ Е ОСНОВНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ С.РИБНОВО. СЛЕД КОЕТО ЗАВЪРШВА МАГИСТРАТУРА В ЮЗУ В ГР. БЛАГОЕВГРАД СПЕЦИАЛНОСТ "ФИНАНСИ". ЖЕНЕН С ДВЕ ДЕЦА. РАБОТИЛ Е КАТО ДАНЪЧЕН ИНСПЕКТОР ДАНЪЧНА СЛУЖБА БЛАГОЕВГРАД И ИНСПЕКТОР В МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ОБЩ.БЛАГОЕВГРАД, СЪЩО КАТО ЕКСПЕРТ В ДФЗ-БЛАГОЕВГРАД В МОМЕНТА РАБОТИ В ЧАСТНА ФИРМА, КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛ И Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ДПС В ОБЩ.ГЪРМЕН.

 

РАЗГОВАРЯМЕ С АЛИ АВДИКОВ: 


Г-н Авдиков, една година сте общински съветник, какво е положението в общ.Гърмен?

- Година на нови неща за мен. За пръв път съм съветник и със всяка една сесия се уча. За една година разбрах че ролята на съветника е много важна за решенията и деиноста в общината. В община  Гърмен  проблемите са доста но виждам, че има желание и от съветниците и от страна на кметицата за решаването им. Проблема е, че сме община с малък бюджет и нещата се рашават бавно не достигат средства за всички дейности които хората желаят да се извършат. Надявам се като представител на нашата община да допринеса всички тези въпроси да се решат по бързо и да се намерят средства за тяхното финансиране.

Кое ще са Ви приоритетите ако станете депутат?

-       Аз израстнах в политиката и в кариерата благодарение на ДПС. Кариерата ми започна в младежката организация на ДПС за това ще работя най вече за младите хора. За да останат те в нашата прекрастна страна. Отностно общината ще работя за развитието и като туристическа дестинация и откриване на все повече работни места в сферата на преработването на земеделската и горска продукция, защото там е капацитетът на нашата община. Конкретно за моето село желая да реша проблемите с водата, новият път, да се сменят всички интернитови тръби в селото, защото са вредни за здравето, детски площадки за децата от детската и спортна площадка в училището. Смятам и мисля че във всяко населено място трябва да има места за спорт на младите хора.

Какво мислите за вашите опоненти?

 -Всеки има право да бъде издигнат и да бъде избран?

Освен кандидатът на ДПС всички останали кандидати са политически номади. Минали през няколко различни партий. Това говори за тях те какви хора и какви изгоди търсят. Освен лични изгоди и разцепление на общноста на ДПС нямат други цели. Аз освен в ДПС друга партия не съм бил и няма да бъда. Жалкото е тук че доста хора бяха в ДПС където ДПС ги изгради като личности. Но такива хора винаги искат да са на върха, а няма вечни. И в един момент се сърдят на ДПС нека си се сърдят на тях самите си и да не подвеждат хората.

Оправдаха ли съветниците „народното доверие”?

- Не мога да дам точен отговор на този въпрос. Мога да гарантирам, че съветниците на ДПС винаги ще защитават интереса на жителите на община Гърмен. Въпреки, че до сега бяхме в опозиция.

Какво не успяхте да свършите?

- Има много неща, които според мен трябва да се свършат. Но все пак сме в началото на мандата си. Продължаваме смело напред.

Готов ли сте за голямата политика? Кандидатирате се за депутат?!

- Да, кандидатирам се за народен представител и съм готов да поема тази отговорност.

Бившият депутат Ахмед Башев, дали не Ви е обиден, затова че го изместихте в листата на партията и неговото отстраняване ще повлияе ли на работата в предстоящата предизборна кампания? Очаквате ли подводни камъни по пътя към парламента?

- Разчитам на всеки да подкрепи ДПС. Аз винаги съм подкрепял кандидатът на ДПС в общината. Подкрепял съм и г-жа Капитанова, когато ДПС е издигна за кмет. Подкрепял съм и г-н Мисирков, когато бе номиниран от ДПС подкрепял съм и г-н Башев, когато е бил кандидат на ДПС. Ако тези хора мислят като мене и оценят тази подкрепа която съм им оказвал. Би било редно да ме подкрепят.

Ще Ви промени ли властта?

- Аз съм имал власт в ДПС като младежки председател и като член на ЦОС на МДПС. Зная че власта омайва хората за това винаги разчитам на критиките и ги приемам  по този начин се корейгирам и старая да не ме омайва власта. Смятам и мисля, че най важното е да чуиваш различният от себе си защото не винаги моето мнение може да бъде най правилно. За това структорите по места и общини с които ние редовно се срещаме и търсим тяхното виждане.

Кажи нещо повече за себе си?

 -Семеен съм с две прекрастни дъщери. Съпругата ми е от с.Сатовча запознахме се в Благоевград. Тя също е завършила магистратура Финанси и в момента пише доктурантура по икономика. Жевял съм 17 години в гр.Благоевград но винаги съм мечтал и жадувал за родният си край  и село.  Страста ми в свободното време е работа по пчелите които отглеждаме, ходене на гъби в Родопите и срещи с приятели.

Али Авдиков отправи апел към читателите на медия Пиринско ком да упражнят правото си на глас на 26 март, разбира се с номер 9 в интегралната бюлетина за Движението за прави и свободи.

Добавени коментари

криско публикува:
14 Март 2017 | 06:50
Това кукорешково голтаче всичко що има е от Питомното свинче Пеевски А ти Кипчо бягай по локите да удариш някое диво свинче иначе гъза ще си оближеш за сол
куче публикува:
14 Март 2017 | 06:27
Това лайно знае че няма да го изберат И ти Кипчо знаеш Само ще оближете на Пеевски кивито.
Ismail Ibcho публикува:
13 Март 2017 | 22:10
Абе като сте толкова знаещи защо не му зададете тия въпроси лично,ами даже имената не си пишете.Чуете от някаде нещо и започвате да се правите на остроумни.Междо другото,лаино си ти защото ако си по къдърен щеше да прекарваш хората да гласуват за теб некадърник.
Терсит публикува:
13 Март 2017 | 21:33
От кого ще спасява България това лайно?Да я спасят от доносници като Башев заради когото пребиха много хора в милицията. Защо ще подменя водопровода в Рибново? За подмяната имаше отпуснати пари в проекта но Башев ги открадна Ако иска да помогне трябва да предизвика разследване за да накарат крадеца да си ги върне. ДПС е причина да се явят на политическия небосклон такива нищожества като това лайно. Такива виреят само сред простички и засукани хорица.
RIBNOVO публикува:
13 Март 2017 | 15:10
samo 4e ne glasuvahte za DPS kogato trqbva6e da se izbere ob6tinski predsedatel v slu4aq za MUSTAFA GEROV.SLAVI BINEV OTNA4ALO LI SI E V DPS 4E NE6TO NE MOJAH DA RAZBERA.KOLKO SEMEISTVA ZAVLE4E SAS MAI4INSTVATA A SEGA IMA6 NAGLOSTTA DA IM ISKA6 DOVERIETO
RIBNOVO публикува:
13 Март 2017 | 14:51
ot koi 6te spasite Balgariq ot tezi koito predi godini kazvaha d a spasim Balgariq ot DPS sega ste ortaci s tqh
Ismail публикува:
13 Март 2017 | 13:21
С Али се познаваме от деца,винаги се е стремил да бъде полезен на хората.Тъкива хора не се учат,те просто се раждат.Аллах да е с него а ние ще сме след тях.
AGO Alim публикува:
13 Март 2017 | 00:34
mashala na Alikata bravo

Добавете Вашия коментар

TOP