Активисти на ГЕРБ с акция в Банкя, защитават дома на Борисов от поредна провокация

30 Април 2021 | 16:29
1 коментара
Общество

Представители на ГЕРБ се събраха пред дома на Бойко Борисов в Банкя. От думите на депутата, лидер на младежката организация и бивш заместник-министър на външните работи Георг Георгиев стана ясно, че е готвена поредната провокация пред дома на Борисов.

От партията на Борисов се събраха, за да защитят дома му от поредния опит за посегателство.

"Една година търпим тези хора да правят каквото си искат. Това обаче приключи и ние повече няма да го позволим", закани се Георгиев.

Заедно с него в Банкя бяха депутати на ГЕРБ, членове и привърженици, които се обявиха категорично против поредния опит за провокация и разпъване на черни чували пред дома на Борисов, където живеят дъщеря му и невръстните му внучета.

"Скъпи приятели и колеги, искам да ви благодаря от името на лидера на нашата партия г-н Бойко Борисов, затова че се събрахме днес пред дома му в Банкя. Разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация с участието на разпопения поп, една бивша премиерка, хора които са известни със своето грозно и дръзко поведение, които идват пред домовете на хората, тероризират и тормозят вече година наред. Тези същите хора трябва да знаят, че дори в ден като днешния, за смирение и ден в който всички трябва сме със семействата си, ние бързо се организирахме и сме тук", заяви Георгиев.

 

Той подчерта, че този терор и издевателства върху хората и техните деца няма да продължава.

"Една година ги търпяхме, бяхме толерантни и ги търпяхме. От днес нататък същите тези трябва много добре да знаят и да си дават сметка, че всеки път, в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това. Ако ответната реакция се увеличава, то ще се увеличаваме и ние. И онова, което те ще срещнат срещу себе, си няма да е агресия, но ще е достатъчно ясен и категоричен отговор и повече нашата глава няма да бъде склонена", допълни още председателят на младежката организация на ГЕРБ, след което пожела на всички светли празници.

светли празници.

 

 

Депутати и активисти на ГЕРБ с акция в Банкя, защитават дома на Борисов от поредна провокация

Добавени коментари

Търпение?! публикува:
01 Май 2021 | 18:36
Една година сте "търпели"? Какво сте търпели бре,главуняци? Ще ни "търпите" още 10 /десет/години! Ние как ви търпим вече 11години? Па сетне ще видим.Вас вече няма да ви има като "царя"! Какви провокации,какви пет лева? Провокациите си ги правите вие!Аман от циркаджилъци! Министър-председателят ще ми се мандахерца по къси гащи пред камерите.Кой друг го прави като него? НЯМА ТАКЪВ ПРОСТ БОКЛУК В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! "Провокации" били.Не ви ли е срам?

Добавете Вашия коментар

TOP