Шефът на охраната в община Благоевград Кирил Манов с прекратен трудов договор

16 Март 2020 | 19:27
2 коментара
Общество

Шефът на охраната в община Благоевград Кирил Манов с прекратен трудов договор от днес.

В условията на Извънредно положение и много работа около сигурността на жителите на града Кирил Манов получи заповедта, с която се прекратяват трудовите му отношения с новия управленски екип. 

Той е дългогодишен служител на администрацията, той работи и през двата мандата на предишния кмет Атанас Камбитов.

В екипа Томов бе назначен зам.кмет по Сигурността, Любен Милев, вероятно той ще изпълнява функциите на освободения Манов, предвид опита му, като зам.-шеф на ОД на МВР-Благоевград.

Добавени коментари

гражданин публикува:
17 Март 2020 | 07:57
Киро Манов бе назначен за шеф на охраната с встъпванетов длъжност кмет на Камбитов в първи мандат.Птреди това е работил като охранител във фирма ,,Ипон", която охраняваше цигарената фабрика. Манов зае мястото на Милев, който бе шеф на охраната в общината преди това. Сега Милев е зам.кмет и вероятно той ще изпълнява тази дейност.Отделът ,,Обществен ред и сигурност" е много раздут и логично е да бъде редуциран. А и Манов не е никаккъв специалист, за да изпълнява тази дейност, той е политическо назначение на Камбитов и герб, завършил е българска филология.А отзивите за него са крайно негативни, това което се говори за него и работата, която изпълняваше, ако е вярно е много притеснително. Но, да не го мислим Манов! Със съгурност няма да гладува,така както гладуват много наши сънародници.
Джумалия публикува:
17 Март 2020 | 07:09
В момента Томоффф ,първата му задача е да нареди на биострой и всички които имат нужната техника да измият целия град .Града ни не е мит над 5 години .Всяка година общината превежда на биострой стотици хиляди за снегопочистване от нашите данъци ,а сняг няма вече втора зима .В тази обстановка най важното е хигиената ,а така наречения кмет се занимава с глупости.Къде са кризистните щабове общинските съветници ?Всички са се изпокрили като мишки .

Добавете Вашия коментар

TOP