Шефът на Агромах Методи Бачев унижи грозно Бойко Борисов на кукерския курбан в евросело Черниче (ВИДЕО)

30 Август 2016 | 11:54
35 коментара
Общество
Шефът на Агромах Методи Бачев унижи грозно Бойко Борисов на кукерския курбан в евросело Черниче (ВИДЕО)

Шефът на мощния блогоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев попари като с вряла вода и шашардиса от изумление жителите на симитлийското евросело Черниче, обявявайки пред тях, че кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов.

Публичното унижение към премиера дойде по време на изказване от страна на Методи Бачев, на традиционен курбан на кукерската група в селото, провел се миналият петък.

Най – шокиращото от всичко обаче бе, че непресметнатото иказване стана пред очите на трима представители на органите на реда, които бяха „специално ангажирани” да охарняват меропирятието.

Хората недоволно подмятаха, че каквато е власта в държавата, такава е и оправитя в нея. „ Това е не подигравка с власта, това е гаврa, абсолютна издънка”, подмятаха те. Стряскащото „признание” от страна на Методи Бачев остави с отоврена уста и обичани родни шоумени и звезди като Краси Радков и Константин, които бяха поканени лично от него да веселят съборяните.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 2

Празникът им бе уважен и от кмета на община Симитли Апостол Апостолов, който макар и за кратко уважи събитието и седна на обща трапеза с всички празнуващи, видя репортер на Pirinsko.com.

Той обаче категорично отказа да седне под „вип” шатрите, направени специално за елитните гости и предпочете компанията на кметския наместник на село Градево Кирил Йосифов.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 3

Резилът на Методи Бачев обаче дойде малко след 23:00 часа, когато в свое обръщение към актьора Краси Радков и под въздействието на алкохола, на микрофон на всеуслошание заяви: „Краси искам да ти кажа, че кмета на Симитли Апостол Апостолов е "е*ал" Бойко Борисов.

Така вместо смях, сред присътващите се чуха възклицания на недоволство от поведението на строителния бос.

„Това е нечувано, този за какъв се има, как може такива неща, някой да му вземе микрохфона, на каква дрога е”? Това бяха само част от коментарите, с които хората на събора обсипаха М. Бачев.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 4

Пред Pirinsko.com кметът на Симитли Ап. Апостолов каза, че това е било грозно и непристойно поведение на Методи Бачев и отказа да коментира случая.

Както не веднъж сме писали, че Методи Бачев многократно е споменавал, че е един от най-приближените хора на генерал Б. Борисов, с който обича да играе карти и тенис.

Под сурдинка в Пиринско се коментира, че Методи Бачев е започнал анти предизборна кампания срещу ПП ГЕРБ за предстоящите президентски избори, които ще се проведат през месец ноември тази година.

Най-вероятно причината е, че на 10 март тази година под ръководството на Специализираната прокуратура, разследващи от ГДБОП, подпомагани от служители на НАП извършиха претърсвания и изземвания на 1 млн. евро от търговското дружество „Агромах“ ЕООД, както и „Пътища Пловдив“ АД, двете с основен предмет на дейност строителство.

Тези две дружества са регистрирали няколко свои дъщерни дружества, които участват като техни подизпълнители при изграждане на строителни обекти. Дружествата от групата на „Агромах“ ЕООД и дружествата от групата на „Пътища Пловдив груп“ АД ползват доставки от дружества, наречени „Буфери“ - „Кей пласт“ ЕООД и „Кей транс гео“ ЕООД. Чрез тези буферни дружества се осигурява документален поток, регулиращ задълженията за внасяне на ДДС на дружествата от строителните групи. По този начин се намалява дължимия от тях към държавния бюджет ДДС за внасяне. От своя страна буферните дружества ползват документален поток от друга група дружества с характеристиката на „липсващи търговски“ – регистрирани на лица с нисък социален статус, с цел функциониране на създадената схема на данъчна измама. С ползваното данъчно предимство от страна на големите строителни фирми, щетата за фиска за една година и половина е 14 млн. лева избегнат за внасяне ДДС. При претърсванията и изземванията в гр. Лом са открити и иззети златни накити на стойност около 500 000 лв.

При извършване на процесуално-следствените действия в базата на „Агромах“ ЕООД в района на гр. Благоевград, служителка от дружеството се е опитала да изнесе в сак сумата от около 1 000 000 евро, това бе посочено в съобщението от Специализираната прокуратура.

„Акция в този смисъл не е имало в офиса на „Агромах“ край Бело поле, имаше проверка на документи - каквото са поискали, сме им го предоставили. Не отговарят изобщо на истината твърденията, изнесени от Специализираната прокуратура, защото фирмата не е правила данъчни измами. Нека прокуратурата или ГДБОП да покажат документи, че дължим 14 млн. лв. ДДС, защото, ако не го направят, ще заведа пред офисите им 3500 работници - да им плащат те заплатите и да хранят семействата им. Това е някаква поръчка срещу нашата работеща фирма, не знам откъде идва, но явно целта е да ни съсипят. Нашата фирма работи от години и се е доказала на пазара, миналата година сме внесли 20 млн. лв. данъци в бюджета, изрядни сме, имаме 40 млн. лв. лизингови вноски за закупена техника, при нас всичко е ясно и прозрачно, но явно сме пречка за някого. Що се отнася до прословутия 1 млн. евро в брой, които сме имали в касата, това при нас е нормална сума за разплащания, тъй като ежедневно през офиса минават много доставчици, това е всичко и това е истината”, каза Методи Бачев.

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 5

снимка:svobodnoslovo.eu

През последните години името на Методи Бачв нашумя около поредица от скандали, сбиване в дискотека и арести за неизпълнение на полицейски разпореждания и груби обиди към представителите на органите на реда, които твърдят, че са наричани „курчовци“. „Ей, нещастници, вие ли ще ми кажете къде да се движа, курчовци такива“. „Ще платя и пак ще ви вчерня живота, какви сте вие“, произнесял Бачев тези култови реплики и не пропускал да коментира близките си отношения с премиера и министър Лиляна Павлова.

Добавени коментари

Чичо публикува:
15 Юни 2018 | 14:17
Добре де, и да го е ебал, голямото чудо. Много шум на ni6to!
тъпо копеле публикува:
03 Септември 2016 | 21:59
Аман от прости жители на град Симитли.Абе хора! Научете се да пишете грамотно,че е голяма излагация.В над 50%от коментарите имам нужда от преводач.Аман от тъпи селяци от Симитли ,аман бре.
byrobocop публикува:
02 Септември 2016 | 19:18
Бит и ебан не си признава, да му е честито на премиера ни наебаха го. Хайде сега да върви и да обяснява че няма сестра или че сестра му не е проститутка
Лелелл публикува:
02 Септември 2016 | 02:30
Тази година,Поли няма да им даде първо място в Симитли
Леле публикува:
02 Септември 2016 | 02:29
И всичко това се случва пред толкова мноооого деца
Ллелел публикува:
02 Септември 2016 | 02:27
Сурва-шатри-ВИП-мазни чичковци-шкембета-жълти курви-срамммм
Светльо публикува:
01 Септември 2016 | 22:12
Селска, гнусна, просташки држава.. Лайнарски народ от пияници...
Банкянски темерут публикува:
01 Септември 2016 | 17:10
Простак обижда простак на просташко сборище, нищо интересно не се е случило.
ТОНИ публикува:
31 Август 2016 | 10:20
МЕТОДИ ПРЕЗ 15 МИНУТИ СПИРАШЕ МУЗИКАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ТОВА БЕШЕ НАЙ ГРАНДИОЗНИЯ БАНКЕТ А И ВИП ГОСТИТЕ МУ БЕХА НА НИВО ХАРИ, КРОКОДИЛО, ТОТО, КОКО, НЕНЧО, ПЕНЧО И ........ А БЕ НЕМА ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ ТОТО СИ Е ТОТО НЕМА РАВЕН.
Б.Б. публикува:
31 Август 2016 | 02:43
И като е министър прецедател и.а мамата на целия бизнес в дъжавата. Само фирмите от неговото обкръжение въртят далавери и работят, без да ги закачат институции. Щеше да има депотати в затвора, а има само оправдани и то на последна итстанция без обжалване. По голями мафиоти от това правителство няма. Сега ГЕРБ и БСП ще имат и общ кандидат за президент. Просто пърдят в едно гърне. И възрасите чичковци със скъпите бели пуловери им дърпат конците и им казват. Какво трябва да се случи. Пълни подлоги.
Sawa публикува:
31 Август 2016 | 00:58
Do ELENA GOSPOJO MISLITE LI 4E AKO E KASANO TOVA POLICIQTA WE E OSTANALA BEZ DA SE NAMESI NEKA GI PITAT DALI SA 4ULI NEWTO OTGOVORAT WE E NE ZAWTOTO TOVA E IZMISLICA NA TOZI KADETO PROSI PARI OT VSEKI Y KATO NE MU DADAT POBLIKUVA GLUPOSTI KATO GO E IMAL ZAWTO SLED 1 SEDMICA Y POVE4E GO KA4VA TOZI GOLQM REPORTER BRINDO AMA SEGA WE VIDI KOMENTARA Y WE GO IZTRIE
Елена публикува:
30 Август 2016 | 23:47
И кой го организира тази пиянска лигощина? Та това е гнусна работа този Бачев обижда хората на селяни спира музиката прес 15 минути говори глупости че Поли еди какво си а бе защо не е арестуван тоя хулиган да се ОСЪДИ за дребно хулиганство та той нарушава обществения ред с непристойното му поведение. обижда премиера на България обижда кмета на Симитли това са институции това така неможе да продължава да се арестува незабавно и по бързата процедура да се осъди по ОБДХ за пример на всеки , който иска да се показва като тото лайното.
Катя публикува:
30 Август 2016 | 23:26
Боже Господи! Скотовете не са виновни!Виновни сме ние,че ги търпим.До кога!До кога!
Даниел Терзиев публикува:
30 Август 2016 | 22:56
Предполагам това е станало преди каките да нашамарят разбойко с кой се е.е. Обаче разбойко хубаво е.бе един цял народ.Стига кри кой президент абсурдистан. Нека честитенето да започне...сега.
Sawa публикува:
30 Август 2016 | 22:28
WO NE POBLIKUVAW KOY TI PLAWTA DA POBLIKUVAW TIQ GLUPOSTI BE BOKLUK CEL JIVOT SE NEKLOY TI PRE4I NA TEBE A PA INA4E SE MOLIW DA GI REKLAMIRAW Y TARSIW PARI
коментари от афера публикува:
30 Август 2016 | 22:25
Евгени Минчев: Как се става гражданин на Симитли? … Емил Попов: Je suis не съм е@ал Бойко Борисов … Георги Дренчев: Радан ходил ли е в Симитли, с кемпера? … Наче, пичуи, според агромах, подготовката за визитата на борисов в Турция, е преминала в Симитли. слънце грее, дъжд вали- ямкс … Пламен Караджов: Помните ли, миналата година дъщерята на кметЯ на Симитли удари рекордния джакпот от ТОТОто…… ?! Ей тоя наистина е праснал Бойкото да знаете … Константин Парчев: В Симитли, ако нямате няква спешна работа – не ходете! Опъват!
МИЛЕН публикува:
30 Август 2016 | 21:04
АГРОМАХ И ВОДНО СТРОИТЕЛСТВО БЕХА ДО ТУК СТИГА ВЕЧЕ ПОКАЗНИ СОФРИ А РАБОТНИЦИТЕ ПАРИЧКИ КОГА И ЛАЗАРОВ В ПЪТНАТА АГЕНЦИЯ ДА СИ ХОДИ
село публикува:
30 Август 2016 | 20:03
Край с поръчките за фирмата му. Пиши го бегал и фалирал вече.
ГЛАВАТА МУ публикува:
30 Август 2016 | 19:42
Е,сега Бойко Борисов ще го ебе наистина.Просило си го е селянчето.
Анонимен публикува:
30 Август 2016 | 18:56
СРАМ!СРАМ! СРАМ! Значи след като дни наред четохме суперлативи за "страхотния" кукерски курбан в евроселото, най-сетне лъсна и "голата" истина за събитието. И всичко това в присъствието на толкова много деца! Това ли са събитията, които впечатляват хората? И каква е тази страхотна мода - кукерски курбан! От Нова година до следващата - само кукери.
някакъв си публикува:
30 Август 2016 | 17:43
Този същия преди години ми залиташе приятелката в дискотеката на константин, размахвайки и 500 евро. Тъп комплексиран селяндур, незаслужаващ и една стотинка от тези, които има.
123 публикува:
30 Август 2016 | 17:17
гомно до гомно това били вип гости. Какъвто бойко такива и виповете.Бойко ял филии с мас, Методи бил товарач на гарата, пък сега пари ръсят от джоба, ама не са техни, ние всички и поколенията ще връщаме борчовете.Ама хора опомнете се, вие си ги избирате, а после като к..ви плачете.
Корнелия Нинова публикува:
30 Август 2016 | 17:05
Те сега разбрахме какво точно правеше Борисов при Реджеп Тайип Ердоган!
123456 публикува:
30 Август 2016 | 15:50
Методи Петйов Бачев е ГОЛЕМ!!!
kur публикува:
30 Август 2016 | 15:37
Vse pak tova e TOTO GOVNOTO
МНОГО ВЯРВАЩ 2 публикува:
30 Август 2016 | 15:28
Очаквайте, временно няма достъп до този адрес! Жалко че е и в youtube.
xaxaxa публикува:
30 Август 2016 | 15:12
всичко в статията е вярно, хората който бяхме там го чухме !
МНОГО ВЯРВАЩ публикува:
30 Август 2016 | 14:52
АКО НЯКОЙ ВЯРВА НА ГЛУПОСТИТЕ НАПИСАНИ В СТАТИЯТА! ВМЕСТО ДА ЗАКРИЯТ САЙТА , КОМЕНТИРАТЕ М.БАЧЕВ!
simitli публикува:
30 Август 2016 | 14:31
vschki kalinki v API na AGROMAH da bydat uvolneni nachelo s Lazar Lazarov AGROMAH I VODNO STROITELSTVO prekliuchiha
АДВОКАТ публикува:
30 Август 2016 | 14:28
ТОЗИ НЕХРАНИМАЙКО ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН СЛЕД КАТО Е ИМАЛО ПОЛИЦИЯ НА МЕРОПРИЯТИЕТО ТА ТОЙ ОПЕТНЯВА ПО НАЙ ГНУСНИЯ НАЧИН ИМЕТО НА ПРЕМИЕРА НА КМЕТА НА СИМИТЛИ ВСЕ ПАК ТОВА СА ХОРА С АВТОРИТЕТ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ НАКАЖЕ. В ПРЕДВИД ТОВА, ЧЕ И ПРЕМИЕРА И КМЕТА МУ ДАВАХА ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ РАБОТА ПОВЕДЕНИЕТО Е НЕОБЯСНИМО, ВЕРОЯТНО ИМА ОПИАТИ АЗ ЛИЧНО НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ
Влади публикува:
30 Август 2016 | 14:23
СРАМ!!! ТОВА Е ЖАЛЪК И ДРЕБЕН ЧОВЕК,АКО МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ТАКА.ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ПРЕДПРИЕМАЧ ИЛИ БИЗНЕСМЕН. ПРЕМИЕР МИНИСТЪРА Е ИНСТИТУЦИЯ,А ТОВА Е ГАВРА НЕ САМО С ИМЕТО НА ЧОВЕКА, А И КАТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВИСОКИЯ ПОСТ.ЖАЛКО!!!!!
РУсиа публикува:
30 Август 2016 | 14:16
Мутрата Борисов ли наричаш господин - ние и децата ни ще врьщат милиардите дето взима назаем от европа и ги краде.. а Методи Бачев да не прави чальми с певци и актиори а да плаща навреме заплатите на работниците си и тогава да големеее
а сега публикува:
30 Август 2016 | 14:14
подобни клипове беха побликувани в интернет още по време на банкето в черниче, честито метка, агромах и водно строителство беха до тук.
Блд публикува:
30 Август 2016 | 13:58
Не е виновен тоя дето яде баницата...Методи смешко някой,ще го е..т ама кой не знам Честито.
123456 публикува:
30 Август 2016 | 13:27
Г-н Борисов не заслужава подобно отношение все пак той ни е министър председател на републиката!

Добавете Вашия коментар

TOP