Звездният Дует с Кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадваха морската столица Варна

31 Август 2023 | 08:21
0 коментара
Хайлайф
България
Звездният Дует с Кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадваха морската столица Варна
 Изключителният Дует с Кауза Галя Георгиева и Атанас Лазаров зарадваха публиката и специалните гости на “Шоуто на Краси Недялков” на метри от морето. Специално от София двамата изпълнители долетяха по покана на топ дизайнера Краси Недялков, подгрявал преди години самия Пако Рабан.

Лично примата Лили Иванова е аплодирала варненския моден диктатор от първия ред. Галя и Наско зарадваха варненската публика със своите нови хитове. Дизайнерът изказа своята възхита и благодарност и връчи специален плакет. Поводът е неговия предстоящ 60 годишен юбилей, който ще отбележи подобаващо в София на 04 юни 2024 в София. Статуетки получиха и Робърт Казан от Букурещ, Румъния за международния моден конкурс Top model of the world ( 20 -28.09.2024 в Солун, Гърция, Давид Гарибиян от Ереван, Армения също си тръгна с отличие за своята работа в Meta и дигиталния маркетинг и други изявени творци и общественици. От сцената на морския бряг Галя и Наско изпълниха “Спри за малко!” и “Единствен шанс”, лично посветена на варненския топ дизайнер Краси Недлялков.

Екип на телевизия “България 24” взеха интервю от Галя и Наско, а те от своя страна пожелаха много творчески успехи и вдъхновения на дизайнера юбиляр. Дуетът е посланик на каузите "Да сверим биологичния си часовник навреме" в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми и тази "За повече българска музика в национален ефир". Те работят съвместно с изпълнители с увреден слух от група "Жестим", които изпълняват песните с жест и мимика, езикът на глухите хора и подкрепят деца в неравностойно положение. Една кауза докосна сърцата йм, извън границите на България, а това е да помогнат на децата сираци от сиропиталището Бу Бу, Занзибар,Танзания. Техен неизменен двигател е популярния музикант и продуцент Пейо Пеев, основател на легендарната група "Спринт". Само преди няколко дни Дуетът с Кауза поздрави ВИП гостите на "бялото парти", по повод откриването на "Lavele Garden" в сърцето на столичната пешеходна улица "Витошка". На 16 ти септември Галя Георгиева и Атанас Лазаров ще подгряват в Русе голямата RNB звезда Нана, който гостува на празника на Община Русе и Торта "Гараш", създадена в началото на XX век.

На 18 ти септември звездния дует ще се включи в рецитал на независимите музиканти в Зала 1 на НДК. Там за 13-та поредна година ще се проведе емблематичния за София Фестивал за поп и рок музика "СОФИЯ", по случай празника на нашата столица, организиран от Спринт Продакшън и Столична Община, с подкрепата на Министерство на културата и Сдружение "Независими автори, музиканти и продуценти". Mr Atanas Lazarov,ceo PRofile international

Добавете Вашия коментар

TOP