Звезда на Пирин отива в Унгария

16 Май 2023 | 15:18
2 коментара
Спорт
Благоевград
Звезда на Пирин отива в Унгария
Най- добрият футболист на Пирин, Чебраил Макрецкис ще продължи кариерата си в Унгария. Литовецът с немски паспорт е договорил личните си условия с Ференцварош. Вчера заедно със своя мениджър Макрецкис е пътувал за Унгария, където и подписал новия си контракт.

На практика Чебраил вече няма да играе за Пирин, защото на последното домакинство срещу Хебър, той получи контузия, която го вади за около месец извън терените. След края на родния шампионат литовеца ще замине за Унгария, за да продължи развитието си във Ференцварош.

Името на халф-бека на Пирин Чебраилс Макрецкис нашумя в последните месеци на трансферния пазар. Той първо бе пожелан от Ботев Пд, а след това от Левски и дори преминаването му на „Герена“ се считаше за сигурно. Сделката обаче не се осъществи. Преди да дойде в България Макрецкис е играл само по долните дивизии на Германия, носейки екипите на Бонер, Борусия Дортмунд II и Виктория Берлин. Иначе е юноша на Леверкузен, но напуска но академията на „аспирините“, за да се пробва в мъжкия футбол. 

Добавени коментари

фен публикува:
16 Май 2023 | 19:01
Ако не вземат поне 1 милион евро от трансфера, значи са тъпири и дебили.
Големец публикува:
16 Май 2023 | 17:55
Това момче е истински талант! Най-добрият играч на Пирин от много години насам! Дано успее, той го заслужава! Браво на Макрецкис!

Добавете Вашия коментар

TOP