Зверство: Пребиха 73-годишен мъж с колове

05 юли 2022 | 10:45
0 коментара
Зверство: Пребиха 73-годишен мъж с колове

Младежи пребиха с дървени колове 73-годишен мъж в Галиче заради забележка да не берат от ореха пред дома му. Пострадалият е със средна телесна повреда и комоцио.

Задържани за случая са 22-годишен мъж и 15-годишно момче. „Видях, че брулят орехите. Излязох и ги попитах какво правят. По-големият ме удари по главата. И после с голямата тояга по ръката. Малкият ме застигна и ми счупи пръста”, разказа пострадалият Иван.

Нападателите на мъжа си тръгнали спокойно сами, когато той казал, че ще се обади на 112. „Все едно са си на разходка”, уточни потърпевшият. След това с него се свързал дежурният полицай.

Окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков даде подробности за случая. „След забележка лицата отвръщат агресивно и започва скандал. При който те започват да му нанасят удари с дървени пръти. Човекът влиза в дома си, те изкъртват входната врата, влизат в дома му и продължават да го бият”, уточни той.

Оказва се, че това е поредно посегателство, разказват жители на Галиче. Те настояват нападателите да бъдат изселени, институциите да си свършат работата, а виновните да получат максимални присъди. 


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?