Зверски мерки за сигурност в Банско, какво правят Киро и Асен в „Кемпински”

18 Юли 2022 | 10:16
8 коментара
Общество
Зверски мерки за сигурност в Банско, какво правят Киро и Асен в  Кемпински”

Премиерът в оставка Кирил Петков и дясната му ръка Асен Василев – финансов министър в оставка са завели за уикенда част от актива на Промяната в 5-звездния хотел „Кемпински” в Банско, където нощувките започват от 550 лв. нагоре.

Вчера Асен Василев е бил засечен да обядва в ресторант „Мотиката” заедно с още няколко души от групата им. Снимка с лошо качество е била изпратена от персонала до редакцията на сайта Пик, където се появи информация, че държавниците са си спретнали гуляй в планинския курорт.

Източник на Флагман.бг потвърдил информация, че районът около „Кемпински” е блокиран от НСО. На персонала, който обслужва групата, са отнети мобилните телефони, за да не се появят снимки от вътрешността на хотела.

Асен Василев и министърът на културата в оставка Атанас Атанасов са пристигнали първи и са се настанили преди всички останали. Ако там партията е решила да провежда изнесено заседание и да анализира обстановката около съставянето на правителство с третия мандат, учудващо е защо са тези усилени мерки за сигурност.

Нашият източник твърди, че снощи е имало купон, а афтър партито продължава на басейна. Основният въпрос в случая е не дали политиците от Промяната са дошли за гуляй или да решават важни държавни дела, а да се установи с чии пари ще бъде заплатен ултраскъпият им престой в курорта.

Добавени коментари

До "БАНСКО ПОБЕДА": публикува:
18 Юли 2022 | 18:33
Да! "Всички знаем коя е нашата НАДЕЖДА"! Вие не я ли знаете? Ами НАДЕЖДА Самарджиева от Добринище,от партията на Стефан Янев! Ние от кога-а-а я знаем.С НАДЕЖДА-напред! Ще опика и Мацурев,и все!Мацурко,ти бил ли си войник?Значи знаеш какво е "една напред-после две назад"-това е твоят марш.Ха-ха-ха-,кютук!
Банско ще победи! публикува:
18 Юли 2022 | 15:58
Но НЕ и чрез един недодялан тип с дълга,буйна къдрава коса движещ се с тротинетка! Ако това е нашият "лидер" и "политик"-свършено е с Банско! Добре,че му свърши мандатът на време,та се отървахме от него,че щеше да купи и училището и нямаше къде да учат децата! Та какъвто е "нашият политик и лидер"-без образование-такива са му и Пи аР-ите.Вижте как се пише "пропастТа".Поне за кампанията си намерете един грамотен писател!Пък ние ще си мислим,че Сашката списва.
БАНСКО ПОБЕДА! публикува:
18 Юли 2022 | 15:11
Приятели на Банско! Всички знаем коя е нашата НАДЕЖДА! Това е нашия политик и лидер Мацурев! Мацурев, действай! Тръгвай на борба за Банско защото вървим към пропаста! Цяло Банско е за теб!
До щрак публикува:
18 Юли 2022 | 14:39
и кой?
щрак публикува:
18 Юли 2022 | 14:08
сьбота вечерта в колибата имаше доста по интересна сбирка с участието на иван кадев и ......
абе трябва да се знае публикува:
18 Юли 2022 | 13:58
Еми принципно такива партийни сбирки се знаят предварително и са си по протокол. Сега, ако си е някакво тържество, няма проблем, хапват си, пийват си хората... Само да не е с държавни пари.
Бг публикува:
18 Юли 2022 | 13:44
Голяма новина (жълтина) , няма що! Все едно те не са хора! Може би ги е почерпил Боко с по една нощувка и шампанско! Той е скътал някой и друг лев за черни дни.
приказка за стълбата публикува:
18 Юли 2022 | 10:34
Мхм. Само за да обсъждат третия мандат са се събрали. Сигурно и със собствени средства са платили нощувките и афтърпартито.

Добавете Вашия коментар

TOP