Зов за помощ! Стойчо Кръстев от Благоевград има нужда от нашата помощ

01 Януари 2023 | 10:58
0 коментара
Общество
Зов за помощ! Стойчо Кръстев от Благоевград има нужда от нашата помощ

Зов за помощ! Стойчо Кръстев на 30 години от град Благоевград е с диагноза латерална амиотрофична склероза. Събират се  средства за трансплантация на стволови клетки.

Стойчо е приет на 1-ви декември в клиника Florence Nightingale в Истанбул, Турция. Направени са  му изследвания , подложен е на лечение на бактериална инфекция в тялото. В края на месец януари ще го подложат на трансплантацията със стволови клетки, но са необходими средства, с които семейството не разполага.

В момента Стойчо е в безсъзнание и лекарите, и семейството му очакват да се събуди.

 

Стойчо Кръстев е баща на 8-месечно момиченце, животът му преди болеста е протичал нормално, но всичко се променя през месец май, когато започва да усеща слабост в крайниците. След това, болестта се развива бързо и състоянието му се влошава.

Близките му се надяват, че има добри хора, които ще подадат ръка на Стойчо и ще помогнат за събиране на средствата, необходими за неговото лечение, за да продължи да се радва на семейството си и малката си дъщеричка.

 

МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ СТОЙЧО ,С КАРТА ,PAYPAL, APPLEPAY, GOOGLEPAY, REVOLUT  HTTPS://PAVELANDREEV.BG/CAMPAIGN/DA-POMOGNEM-NA-STOICHO

БАНКА:АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ IBAN :BG76BUIN95611000711184 BIC :BUINBGSF ТИТУЛЯР:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ ОСНОВАНИЕ ДАРЕНИЕ ЗА СТОЙЧО

Добавете Вашия коментар

TOP