Зодията на половинката ще ви подскаже как да я прелъстите

15 Ноември 2016 | 03:47
1 коментара
Любопитно
Зодията на половинката ще ви подскаже как да я прелъстите
Ако вярвате в Астрологията и в това, че може да има някакво обобщение за предпочитанията на хората, въз основа на техния зодиакален знак, то това важи и в сексуален план. Представителите на 12-те зодиакални знаци имат различни желания в леглото и като цяло либидото им се покачва при различни ситуации.

А ето и как да прелъстите обекта на интереса си, според зодията ѝ/му:

Овен
Хората от тази зодия и мъже, и жени искат нови и вълнуващи сексуални преживявания. Те обичат адреналинът им да се покачва редовно. Представителите на зодия Овен са готови да правят секс на открито винаги. Жените обичат да ги драскат и да дърпат косата им. Мъжете от тази зодия си падат по бързия, бурен секс.

Телец
Телецът е чревоугодник и това се отнася и за сексуалните му желания. Не става въпрос, че той ще иска да яде в леглото, но със сигурност либидото му ще се покачи, ако е бил на хубав ресторант преди това. Ако ви предстои интимно рандеву с Телец и искате да го впечатлите, пригответе си флакон със сметана, който да включите в любовната игра, за да разгорещите страстите още повече. 

Близнаци
Хората от тази зодия са свръх любопитни и винаги са отворени към нови и по-нетипични сексуални преживявания. Техният любознателен характер, често ги тласка към бисексуалност. Близнаците обожават да правят и да получават орална любов. 

Рак
Представителите на зодия Рак са привидно консервативни в леглото, защото често са обсебени от идеята за традиция и морал. В същото време те имат много скрити сексуални фантазии, които често са свързани с ролеви игри и садо-мазо опит. Ако накарате вашия Рак да преодолее задръжките си - чакат ви незабравими моменти в леглото.
 
Лъв
И мъжете, и жените от зодия Лъв искат да доминират в секса със своя партньор - те задават честотата и стила на половия акт. Често представителите на тази зодия са пристрастени към порното и като цяло към секса. Лъвовете по природа си имат голямо либидо и могат лесно да бъдат прелъстени.

Дева
Стереотипът за Лолита - невинната ученичка с къса поличка, която крие пошла натура, е типична за жените Дева. Те се правят на девственици, но всъщност изобщо не са скромни в сексуален план. Мъжете зодия Дева пък обичат жените да доминират в леглото, а те да са техни верни сексуални роби.

Везни
Везните са склонни да лъжат за сексуалните си фантазии. Те са пълни с такива, като най-характерно за тях е, че са склонни към воайорство и ексхебиционизъм. Освен това те обичат да хапят нежно интимната си половинка.

Скорпион
Представителите на зодия Скорпион често са хора на крайностите. Те или са много пристрастени към секса и винаги са готови за сексуални лудории, които могат да прераснат дори в оргии. Има Скорпиони, които могат да живеят без никакъв секс - в отшелничество. 

Стрелец 
Нищо не прави хората от зодия Стрелец по-щастливи от това да правят секс на някакво ново, непознати място, излязло сякаш от Discovery Channel. Те са приключенски натури, които обичат да им се случват странни неща, включително и в сексуален план. Стрелецът най-много от всички зодии мрази монотонността в интимния си живот.

Козирог 
Козирозите се държат така, сякаш за тях сексът е твърде първичен и някак неудобен и рядко са склонни на експерименти в леглото. В същото време те също таят купища сексуални фантазии, които само най-умелият, провокативен любовник/любовница, може да ги накара да разкрият или споделят и евентуално да реализират.

Водолей 
Тези хора са изобретателни новатори и по отношение на секса. Представителите на зодия Водолей са най-вероятните фенове на Кама Сутра и нейни последователи. Те имат голям сексуален апетит, склонни са да правят необезопасен секс и често на определена възраст са натрупали толкова богат опит в секса, че са се пренаситили от него напълно.

Риби 
Рибите могат да бъдат привлечени от своите сексуални партньори най-вече с чувственост и еротика. Представителите на тази зодия имат различни фетиши, които ги възбуждат сексуално. Те често обичат да смучат пръстите и стъпалата на краката на своя партньор, например.

Източник: tialoto.bg.

Добавени коментари

Asen публикува:
21 Февруари 2024 | 03:46
Da vidim

Добавете Вашия коментар

TOP