Зодия Риби-жените и мъжете от най-романтичната и меланхолична зодия

20 Февруари 2024 | 07:22
0 коментара
Любопитно
България
Зодия Риби-жените и мъжете от най-романтичната и меланхолична зодия

ората, родени между 19 февруари и 20 март, принадлежат на зодия Риби и са под влиянието на планетата Нептун, което ги прави дълбоко емоционални, състрадателни, интуитивни, романтични и силно духовни хора.

риби
 

Мъжете от зодия Риби

Най-често мъжете Риби са непринудени и лесни за общуване хора. Учтивостта и тактичността не им позволяват да проявяват открита агресия, което често е проблем за тях. Тези хора се стремят да помогнат на всеки изпаднал в беда – чувстват се зле, когато близките им страдат. Мъжете от тази зодия могат да слушат някой да говори за проблемите си с часове, само за да го накарат да се почувства по-добре.

Той е страстен, емоционален и нестабилен. С него са възможни всякакви изненади. Символът на Риби е две рибки, плуващи в противоположни посоки. Това показва, че мъжете от тази зодия страдат от противоречиви желания. Влюбват се лесно и им е трудно да изградят силни, хармонични връзки. Те са алчни за порочни и пищни жени, които се отличават със шокиращо поведение.

Жените от зодия Риби

Жените Риби са очарователни, фини и мистериозни млади дами, които привличат мъжете със своята уязвимост и беззащитност. Тяхната женственост и слабост са основният им коз, който създава атмосфера на мистерия около тях. Да разбереш какви са те всъщност не е лесна задача. Тези личности са изключително променливи, така че ако ви се струва, че разбирате какво се крие в душата им, знайте, че това не е така. Между другото, тези дами са сигурни, че мъжете са дошли на тази планета единствено, за да изпълняват желанията и капризите на жените. Те мислят така и на 20 години, и след първия си брак, и при осмия си развод.

Представителките на тази зодия са предани партньори, те рядко имат афери. Тези дами може да обърнат внимание на привлекателен мъж, но е малко вероятно да се съгласят да отидат на среща с него, ако имат връзка.

Зодия Риби и останалите зодиакални знаци

Рибите могат да намерят най-лесно общ език с останалите водни знаци, а именно Риби и Скорпион, заради емоционалната природа, която споделят. Освен това биха намерили подходящ партньор в лицето на Дева и Телец, тъй като виждат стабилността и упората, от които имат нужда.

Общия интерес към приключенията и пътешествията, както и споделената любов към свободата и оптимистичния дух на Стрелеца, прави съюза с Риби много обнадеждаващ.

С Везни и Близнаци не биха могли да постигнат дългосрочно разбирателство, а причината се крие в различията в начина на комуникация и ценностите.

Конфликти в желанията за власт и контрол пък правят съжителството на Риби с Овен и Лъв.

Също така лоша е съвместимостта с Водолей, Козирог и друга Риба.

Разбира се астрологията не е наука и не дава точна информация, така че ви съветваме да не се влияете от планетите в краен предел и на първо място да слушате сърцето си, защото то ще ви подскаже кой човек е правилен за вас и кой не е.

Автор: Елизабет Астарджиева

Добавете Вашия коментар

TOP