Значението за номерата на партиите, изтеглени от ЦИК: Лидерство, егоизъм, мъдрост, отговорност

01 Септември 2022 | 07:42
0 коментара
Политика
Значението за номерата на партиите, изтеглени от ЦИК: Лидерство, егоизъм, мъдрост, отговорност

ЦИК изтегли номерата на вписване на партиите и коалициите в бюлетината за гласуване на предсрочните парламентарни избори, насрочени за 2 октомври.

 

Първите реакции на лидерите на основните играчи в битката за парламента не закъсняха. Ала, за разлика от миналата година, когато всеки "провидя" в номера благоприятни резултати за своята партия, днес политиците сякаш погледнаха доста по-прагматично на нещата, като общото мнение бе, че изходът от вота ще бъде решен не по "магически" начин заради късметлийска цифра, а след много и усилена работа по време на предстоящата едномесечна кампания. 

 

Нека обаче да видим и другата гледна точка, през призмата на астрологията и на нумерологията.

 

За мнозина вероятно фактът, че планетата ни ще се намира под влияние на ретрограден Меркурий от 9 септември до 2 октомври, не е повод за радост, особено сега, когато в периода попада почти цялата предизборна капмания у нас.

 

"Планетата влияе в световен мащаб на политиката", предупреди бреди дни астрологът Алена и добави, че "най-голямата й болка е, че предсрочните избори (насрочени са за 2 октомври) ще са по време на явлението.

"Цялата предизборна кампания ще е в този период, много е вероятно партиите вътре в коалициите да се изпокарат. Може да повлияе негативно и на избирателите, защото е силна вибрацията на емоциите", уточни Алена, с което меко казано не зарадва любителите на астрологията.

 

Ето какво вещае и номерологията за номера, под който ще се гласува за всяка отделна партия и колаиция:

 

1 е ДЕЯТЕЛ, НОСЕЩ РЕЗУЛТАТИ

 

В жребия днес съдбата отреди на ДПС да се явят под номер 1, числото на волята. Единицата е деятел, мощна сила, която носи резултати и не позволява на нищо и никой да я ограничава. Силна, непоколебима, уверена, с точна цел в главата - единицата може да превърне идеите в реалност. 

 

Това число се счита за силно духовно и се разглежда като началото на всичко, като основен елемент, без който нищо не може да съществува. Хората под влияние на номер 1 излъчват лидерски умения и голямо чувство за преценка.

  

5 е ЧИСЛОТО НА ПАРТНЬОРСТВОТО

 

С номер 5 на изборите ще се явят от ВМРО. Числото на партньорството и дипломацията. Числото пет, когато е свързано със събития в бъдещето, означава поредица от щастливи случайности, а също така подсказва, че моментът е благоприятен да се рискува. Числото е сигурен знак за предстояща промяна. Петицата е удачен момент да прокараш собствените си идеи и виждания.

 

9 олицетворява БЕЗКОМПРОМИСНОСТ И ЕГОИЗЪМ

 

С номер 9 на изборите ще се явят от "Продължаваме промяната". За съжаление, 9-ката си има и тъмна страна. Тя може да бъде снизходителна, арогантна, студена и апатична. Когато 9-ката показва тъмната си страна, тя става егоистична, жестока, неморална и напълно недосегаема. И за съжаление, е лесно за 9-ката да попадне от тъмната страна, тъй като има склонноста да се приема като жертва на несправедливост - тогава тя може да бъде отмъстителна, безкомпромисна и злонамерена.

 

14 е ЧИСЛОТО НА ЕНЕРГИЯТА, ОБНОВЛЕНИЕТО

 

На ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ съдбата отреди номер 14. Цифрата по своята същност символизира енергия. Свързва се още с обновление и съграждане. Олицетворява съзидателният труд. 

 

15 носи ПРОМЯНАТА

 

Под номер 15 ще се явят "Български възход". Числото се падна на партията на бившия премиер Стефан Янев. 

 

Комбинацията от 1+5 дава уникална енергия на петнайсетицата -  вътрешен стремеж към изследване на нови неща в комбинация с идеализъм. Номер 15 се смята за добър лидер, носи влиятелност и увереност, достига до мъдри решения и оптимални резултати. 

 

19 е числото на МАНИПУЛАЦИЯТА

 

19-ката в бюлетината се падна на "Има такъв народ". Номерологията счита свързаните с тази цифра за отлични манипулатори, надалени с природна изобретателност, те могат успешно да поялияят околните. Така например, те могат изведнъж да ни накарат да завием наляво, въпреки че намерението ни беше да отидем надясно, само за да открием нещо важно за тази непланирана дестинация. Ето защо дори най-малкият риск за въвлечените е  необоснован, често оставят възможностите да им се изплъзнат, и след това винят съдбата.

 

 

24 - УПОРИТА РАБОТА, ОРГАНИЗАЦИЯ, ВЪТРЕШНА МЪДРОСТ

 

Под номер 24 е коалицията „ГЕРБ-СДС“. Числото на действието, свързва се с работа и активност. Лидерско число, символ на промяна. 

 

Числото е съчетание от вибрациите на числата 2 и 4. Числото 2 е свързано със сътрудничество и дипломация. Числото 4 носи атрибутите на упорита та работа за изграждането на солидни основи, практичност и организация, честност и почтеност, надеждност, отговорност и вътрешна мъдрост. 

 

Зад 25 се крие БАЛАНСЪТ

 

Обединението "ДА България", ДСБ и Зелено движение пък ще е с номер 25. Числото има същността на 2 и 5. Накратко, това число символизира промени по отношение на партньорствата, взаимоотношенията и въпросите, свързани с някои групи и групови усилия, ала балансирани промени, постепенни, с ловки и умели ходове.

 

 

28 символизира ОТГОВОРНОСТ, ХУМАННИ ПРОБЛЕМИ

С номер 28 ще гласуват привържениците на "БСП за България". Числото е свързано, както с лидерството, така и с работата в екип. Израз е на дипломация, независимост и самоопределение. 28 използва пълния си потенциал, като не полага лични цели, а се фокусира върху хуманни проблеми. 

 

Нека не забравяме, че нумерологията е доста любопитна наука, предлагаща интересни тълкувания на съществуващи факти. Дали символиката, скрита в номерата на всяка партия и коалиция, обаче ще се окаже точна, ще видим в деня на вота, 2 октомври.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP