Значението на номерата на партиите: Манипулации за ПП-ДБ, мъдрост за ГЕРБ-СДС, лидерство за ДПС

09 Май 2024 | 09:02
0 коментара
Политика
България
Значението на номерата на партиите: Манипулации за ПП-ДБ, мъдрост за ГЕРБ-СДС, лидерство за ДПС

В ЦИК бяха изтеглени номерата, под които ще бъдат вписани партиите и коалициите в бюлетината за гласуване на предсрочните избори за парламент, насрочени за 9 юни.

 

Коалиция ГЕРБ - СДС ще се яви под номер 22, а "Възраждане" - под номер 12.

На ДПС се падна №28, на ПП-ДБ - №14, на БСП - номер 24.

 

ВМРО е под №26, "Солидарна България" - под №9, "Синя България" - под №3.

 

Докато чакаме първите реакции на лидерите на основните играчи в битката за парламента, нека обърнем поглед към звездите, към другата гледна точка, през призмата на астрологията и на нумерологията. 

 

За мнозина вероятно фактът, че най-малката планета - Плутон, ще бъде в пика на ретрограданата си фаза именно по време на кампанията, не е от голямо значение. Истината обаче е друга, ретроградният Плутон е време на уединение и размисъл за бъдещето. По време на това уединение на избирателите ще им бъде по-лесно да чуят себе си и нуждите си. А за кандидат-депутатите периодът от 2 май до 12 октомври ще донесе нови идеи и хармония при постигането им.

 

И още нещо: Наскоро завършилата ретроградна фаза на така плашещия мнозина Меркурий няма да пожали никого, скочил в изборната надпревара.

 

"Въпреки че част от партиите изчакваха до последния момент с регистрацията и дори се опитаха да залъжат Меркурий, като явно чрез астрологичен съвет натрупаха доста петици, цифрата на планетата, във важните им за регистрацията числа, нямаше как да избегнат неговото негативно въздействие, което през целия период на ретроградност е с еднаква сила, допълнително утежнено и от това на Сатурн, господарят на годината", казва топ астроложката Алена и добавя:

 

"В композитните карти на партиите спрямо изборния ден, отдавна не бях виждала толкова квадратури и опозиции, проблемни аспекти в астрологията, които не вещаят нищо добро и градивно."

 

За мнозина е ясно и че в ретроградния период и няколко седмици след него моментът не е подходящ за вземане важни решения или за започване на нещо ново. Астролозите препоръчват също да не се подписват важни спогодби, договори и респективно коалиционни споразумения. 

 

Ето какво вещае и номерологията за номера, под който ще се гласува за всяка отделна партия и коалиция:

 

Номер 1 Е ДВОЯКО

 

Единицата се падна на "Има такъв народ". Въпреки челното си място в бюлетината, единицата не винаги се свързва с лидерски качества. Според номерологията можем да тълкуваме числото двуяко, дори подвеждащо на моменти. Доверието може да бъде нарушено, а балансът - напълно изгубен. 

 

12 е ЧИСЛОТО НА ЕНЕРГИЯТА, ОБНОВЛЕНИЕТО

 

На ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ съдбата отреди номер 12. Цифрата по своята същност символизира енергия. Свързва се още с обновление и съграждане. Олицетворява съзидателният труд. 

 

ЧИСЛОТО НА МАНИПУЛАЦИЯТА ПЪК Е 14

 

14-ката в бюлетината се падна на коалицията "Продължаваме промяната-Демократична България". Номерологията счита свързаните с тази цифра за отлични манипулатори, надалени с природна изобретателност, те могат успешно да поялияят околните. Ето защо дори най-малкият риск за въвлечените е  необоснован, често оставят възможностите да им се изплъзнат, и след това винят съдбата.

 

22 - ДЕЙСТВИЕ И РАБОТА, ЧЕСТНОСТ И ВЪТРЕШНА МЪДРОСТ

 

Под номер 22 е коалицията „ГЕРБ-СДС“. Числото 2 е символ на действието, а тук то е умножено двойно. Свързва се с работа и активност. Лидерско число, символ на промяна. 

 

Числото 2 е свързано и със сътрудничество и дипломация. Двете двойки носят атрибутите на упоритата работа за изграждането на солидни основи, практичност и организация, честност и почтеност, надеждност, отговорност и вътрешна мъдрост. 

 

24 НОСИ БАЛАНС, КАУЗА, СОЛИДАРНОСТ

 

Лявата коалиция "БСП за България" пък ще е с номер 24. Имаме отново числото 2, но този път в комбинация с 2*2 - 4. И тук налице е упоритата работа в полза на другите, подплатена с кауза. Солидарността е водеща. 

 

28 - УПОРИТОСТ, ОРГАНИЗАЦИЯ, ОТГОВОРНОСТ КЪМ ХОРАТА

 

Числото има същността на 2 и 8. Накратко, това число, изтеглено от ДПС, символизира, както лидерството, така и работата в екип. Израз е на дипломация, независимост и самоопределение. 28 използва пълния си потенциал, като не полага лични цели, а се фокусира върху хуманни проблеми. Хората под влияние на номер 28 излъчват лидерски умения и голямо чувство за преценка.

 

Играта с числата, позната само на изявените номеролози е доста любопитна, предлага интересни тълкувания на съществуващи факти. Но дали символиката, скрита в номерата на всяка партия и коалиция, ще се окаже точна, ще видим в деня на вота, 9 юни.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP