Значението на номерата на партиите, изтеглени от ЦИК: Правда, ред, обновление, но и лъжи, катастрофи

02 Март 2023 | 06:22
0 коментара
Политика
София
Значението на номерата на партиите, изтеглени от ЦИК: Правда, ред, обновление, но и лъжи, катастрофи

ЦИК изтегли номерата на вписване на партиите и коалициите в бюлетината за гласуване на предсрочните парламентарни избори, насрочени за 2 април.

 

Първите реакции на лидерите на основните играчи в битката за парламента не закъсняха. Ала, за разлика от миналата есен, когато всеки "провидя" в номера благоприятни резултати за своята партия, днес политиците сякаш погледнаха доста по-прагматично на нещата, като общото мнение бе, че изходът от вота ще бъде решен не по "магически" начин заради късметлийска цифра, а след много и усилена работа по време на предстоящата едномесечна кампания. 

 

Нека обаче да видим и другата гледна точка, през призмата на астрологията и на нумерологията. Все пак звездите понякога са доста надежден източник на информация, особено за тези, които вярват в древната наука за разчитането им.

 

Веднага започваме с хубавата новина - няма шанс изборите да са повлияни от страшния за мнозина Ретрограден Меркурий. Планетата обръща хода си в периода 21 април - 15 май, което няма да засегне нито кампанията, нито вота, но ще повлияе на консултациите след него.

 

Тоест, Меркурий няма да се меси в избора на българите, но има шанс да размъти главата на по-неопитните политици по време на преговорите за кабинет. 

 

Ето какво вещае и номерологията за номера, под който ще се гласува за всяка отделна партия и коалиция:

 

1 е ДЕЯТЕЛ, НОСЕЩ ПРАВДА

 

В жребия днес съдбата отреди на БСП да се явят под номер 1, числото на правдата. Единицата е деятел, мощна сила, която носи резултати и не позволява на нищо и никой да я ограничава. Силна, непоколебима, уверена, с точна цел в главата - единицата може да превърне идеите в реалност. 

 

2 - НОСИ ОБНОВЛЕНИЕ, ПОСТАВЯ НЕЩАТА В ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМ РЕД

 

Под номер 2 е коалицията „ГЕРБ-СДС“. Числото на действието, свързва се с работа и активност. Лидерско число, разрешител на спорове. 

 

Числото 2 символизира и взаимодействието, обединението на силите за нещо по-амбициозно, в името на нещо по-голямо. Всичко е свързано с грижите и подобряването на нещата. 

 

Двойката поставя нещата в ред, търси смисъл, гради, осъзнава, съхранява.

 

3 е ЧИСЛОТО НА ВЪЗХОДА, РАСТЕЖА

 

На ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ съдбата отреди номер 3. Цифрата по своята същност символизира творчески възход, растеж, усъвършенстване. Цифрата 3 има жизнерадостна, подмладяваща енергия. 

 

12 е числото на СКАНДАЛДЖИИ, НОСЕЩИ КАТАСТРОФИ

 

12-ката в бюлетината се падна на коалицията ПП-ДБ. Номерологията счита свързаните с тази цифра за скандалджии, носещи разруха. 

Надалени с природна изобретателност, хората под този номер могат успешно да поялияят околните. Последването на техния пример, обаче води до кататсрофални последици.

 

13 - ПОДПАТЕНО С УМ И УСИЛИЯ НОСИ ОГРОМЕН КЪСМЕТ

 

Движението за права и свободи ще се яви под номер 13 на предстоящия вот. На пръв поглед фаталното число, е късметлийско за други. С ясната уговорка, че подлатен с усилия и интелигентност, късметът има огромна сила. 

 

14 е ЧИСЛОТО НА ЕНЕРГИЯТА, ОБНОВЛЕНИЕТО

 

На "ЛЕВИЦАТА!" пък се падна номер 14. Цифрата по своята същност символизира енергия. Свързва се и с отзивчивост и разбирателство.

 

15 носи ПРОМЯНАТА

 

И на миналите избори през октомври 2022 г. и на тези, който предстоят, 15 е числото на "Български възход". И това няма как да бъде случайност!

 

Числото се падна на партията на бившия премиер Стефан Янев е комбинация от 1+5 и дава уникална енергия на петнайсетицата -  вътрешен стремеж към изследване на нови неща в комбинация с идеализъм. Номер 15 се смята за добър лидер, носи влиятелност и увереност, достига до мъдри решения и оптимални резултати. 

 

ГОДИНАТА 2023-ТА НОСИ ЖЕЛАНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ, ЗА УКРЕПВАНЕ

 

2023 г. е подвластна на Нептун. Планета, която се характеризира с илюзорното, със самозаблудата. Негативните проявления на тази мощна сила са мошеничество, корупция, лъжи. Затова опитните политици трябва да бъдат внимателни на кого се доверяват, с кого се коалират, на кого дават доверието си.

 

Годината според Китайския календар е контролирана от Черния воден заек - плашливо животно, което страни от околните, не прави резки промени, не взима резки решения. Ето защо наблюдателността и обмислянето трябва да са в основата на взетите решения - било то лични или държавни. 

 

2+0+2+3 = 7 

Числото 7 символизира божественост, духовност. С девиз: Разбираме! 

 

Седмицата се свързва с медиацията, посредничество, счита се, че улеснява преговорите. 

 

7 се свързва с планетата Сатурн - източник на дисциплина, благоразумние, мъдрост.

 

Все качества жизнено необходими за съставянето на един бъдещ кабинет. 

 

И накрая, нека все пак не забравяме, че нумерологията е доста любопитна наука, предлагаща интересни тълкувания на съществуващи факти. Дали символиката, скрита в номерата на всяка партия и коалиция, обаче ще се окаже точна, ще видим в деня на вота, 2 април.

 

Епицентър.БГ/

Автор:

TOP