Злата Ризова изригна във Фейсбук срещу кмета Илко Стоянов: Шарлатанин си, когато минеш през СДС, ДРОМ, Глас народен, ГЕРБ, ИТН и ...

11 Януари 2023 | 19:29
33 коментара
Общество
Злата Ризова изригна във Фейсбук срещу кмета Илко Стоянов: Шарлатанин си, когато минеш през СДС, ДРОМ, Глас народен, ГЕРБ, ИТН и ...

Злата Ризова изригна във Фейсбук срещу кмета на Благоевград Илко Стоянов по повод това, че нарече ШАРЛАТАНИ организаторите на референдума за 17 милионния дълг!

Pirinsko.com публикува без редакторска намеса постът в социалната мрежа от личния профил на бившата общинска съветничка Злата Ризова.

Шарлатани- така нарече кмета Илко Стоянов организаторите на референдума за 17 милионния дълг!
“Шарлатани” - в пряката реч кавички няма, но Илко Стоянов цитира или имитира президента?! Ето това е шарлатания!
Шарлатанин си, когато минеш през СДС, ДРОМ, Глас народен, ГЕРБ, ИТН и и.т.н и в отчаян опит да запазиш поста си се кланяш на ГЕРБ, които си плюл до вчера, заявявайки, че винаги си бил част от тях.
Шарлатанин си, когато не можеш да си едновременно заместник кмет и съветник, защото закона не го позволява, но си тръгваш яхвайки вълната на един нереализирал се референдум/този за Скаптопара/, хвърляйки шумно оставка в знак на протест.
Шарлатанин си, когато “браниш” демокрацията, но когато трябва да спасиш собствения си г*з газиш същата тази демокрация, всъщност, тук не си шарлатанин, а обикновен подлец.
Шарлатанин си, когато цял блок в града, който управляваш гори, а ти нанкаш.
Шарлатанин си, когато оставиш хората от този блок повече от година на улицата, оправдавайки се, че Общината няма пари, а в същото време садиш китки и вишни, струващи, колкото почти един нов блок.
Шарлатанин си, когато се опитваш да демонизираш едни хора, обвинявайки ги за всичките си грешки, прикривайки собствената си некадърност. “Шарлатани събирали фалшиви подписи…”

Аз ШАРЛАТАНИНО не съм ФАЛШИВА и останалите 8 568 НЕ са фалшиви!
Фалшив си ти и всичките гладни чакали, които са те наобиколили, сякаш пазят къс месо. Лакеите, в чийто криви огледала се гледаш и толкова се харесваш, са същите, които потупваха и тези преди теб за да помързелуват още малко, всъщност и тук не съм съвсем права, твоите служители сега, тогава бяха персонал. Но едно със сигурност е същото - Тази самовлюбеност погуби един любим твой предшественик. Изчезна! Няма го! Яко дим!
Огледай се! Там си! Няма те!

Припомняме, че вчера кметът на Благоевград Илко Стоянов обяви данните от подписката за референдум относно заема от 17 милиона за парк "Бачиново".

"Това е една шарлатания, пискана от групичка шарлатани", каза градоначалникът. От ГРАО са установили около 3500 фиктивни подписа на благоевградчани от събраните 12 000 по време на инициираната кампания в Благоевград. Референдум няма да има, тъй като подписката е неуспешна.

"Има група, за да се пречи на Общината. Сега реализират такива проекти в много големи градове. Тези шарлатани намериха подкрепа в лицето а бившия областен управител, сега заместник-министър", коментира Стоянов по адрес на Николай Шушков и подчерта, че ще сезира прокуратурата.

Злата Ризова изригна във Фейсбук срещу кмета Илко Стоянов: Шарлатанин си, когато минеш през СДС, ДРОМ, Глас народен, ГЕРБ, ИТН и ...

Добавени коментари

Мара публикува:
10 Февруари 2023 | 23:17
Еми , браво на Злата.
Деси публикува:
13 Януари 2023 | 22:04
Браво бре демек тези дето са събирали подписи и тези дето са се подписали 8 568 човека по думите на кмета илко са шарлатани и ни заплашва с прокуратурата. Браво бре какво е това поведение на кмет, говорене е сега като дойдат изборите какво ще каже този гласувайте за мен е тогава шарлатаните няма да гласуват за теб! Страшно вулгарно поведение!
iliq публикува:
13 Януари 2023 | 08:12
hahahaha toq udari dynoto tova sa podpisite na nai aktivnite hora v grada koito ke glasuvat protiv nego a sega toi stabilizira edno mnozinstvo sreshtu sebe si koeto shte go izmete na izborite
асен публикува:
12 Януари 2023 | 18:12
илко колко пари взимат зам кметовете говори се по 4-5-6-7 хиляди лева верно ли е директорите на дирекции под 3 хиляди лева нема а един обикновен служител на общината едва 1000 лева е браво община Благоевград за едни майка за други мащеха.
trenchev публикува:
12 Януари 2023 | 17:10
koi sa sharlatani nie ili tezi v obshtinata e nema takova padenie nema takava zloba i unijenie ilko stoqnov kmet prez kriv makaron
До Иванова публикува:
12 Януари 2023 | 13:29
Ами те са си същите. Те стоят зад Илко. Не знаеш ли, че му викат Илко Камбитов.
Иванова публикува:
12 Януари 2023 | 13:05
Е..., не може да ви се угоди. Върнете си Насо, Кучката и сие!!!
Тони Митов публикува:
12 Януари 2023 | 11:59
Браво Злате! Написала си го точно.
Оля публикува:
12 Януари 2023 | 11:49
Кмете, направи нещо с тези кучета. По кварталите е стращно. Не смеем да излизаме навън
Мазуро публикува:
12 Януари 2023 | 11:26
Ванка питай женати каква длъжност изпълнявам
питане от съсед публикува:
12 Януари 2023 | 11:06
Кмете, защо мълчиш?
Само питам? публикува:
12 Януари 2023 | 11:05
Тази Злата в кенефа ли изригна, а почисти ли след изригването?
Милан публикува:
12 Януари 2023 | 09:49
Попитайте Илко Стоянов каква длъжност изпълнява Петре Мазуро в общината. Разпорежда се като кмет е това ли е екипа на Илко затворниците са на всеки етаж по един от бобовдолския затвор. Край .
Rosen публикува:
12 Януари 2023 | 09:46
Iskam da popitam kmeto podigravali se s nas; horata za6to ne iska da opravi dupkite v grada ta tova e izlagaciq prednicata na kolata se razbita; E nema takova padenie i podigravka s horata dupkite stanaha qmi a trotoqrite da ne govorim; Polojenieto e kato bombite v ukraina; Izlagaciq za toq nqma da glasuvam nikoga toq da mi plati remonta na kolata; gad nezemna
калина публикува:
12 Януари 2023 | 09:29
най после некой да му натрие носа браво на хората разписали се първо беше 29 млн от които 22 милн за аквапарк и близо 7 млн за бачиново. аквапарка не е трайна инвестиция ние в благоевград имаме нужда от заводи не от плажове. аквапарка се прави там където има туризъм като курортите на морето а не да дадеш 22 млн за два месеца колко човека ще отидат колко човека ще работят за два или три месеца. хубаво е да има инвестиция но на празна чаршия нема как да стане. браво и на шушков че му стопира кредита това е похвално човек на место да удари на масата и да каже стоп неможе така. защото всеки нормален човек в този град е наясно че имаме нужда от инвестиция иза плажа и за бачиново но на каква цена с проект прозрачно без муртова да обеснява как ще събираме пари от захарен памук и дава пример котвата в сапарева баня. илко се провали и това му изяде главата. той никога няма да бъде повече кмет на благоевград.
????????? публикува:
12 Януари 2023 | 08:58
Златке попитай това недоразумение дето цел живот е на държавна работа както и Юри Воев каква заплата взима и какво работи защото се коментира че тоя не работи ама нищо от там къде взима заплата няма дейност некакво общинско дружество Воев с 12 те гласа големия гербер!
ние от герб не го искаме илко за наш кандидат публикува:
12 Януари 2023 | 08:44
ние от герб започваме да събираме подписка за да си издигнем партийна кандидатура този човек не е нашият кмет ние се разграничаваме от него и това ще го разбере и борисов като му изпратим по именна подписка от всички клубове дори и по селата започваме подписката. защо да не си издигнем илиян на нои за кмет илко да не би да е повече от него.
Кратун публикува:
12 Януари 2023 | 08:27
Оставете го цигането да си пооткрадне като за последно.
Кратун публикува:
12 Януари 2023 | 08:27
Оставете го цигането да си пооткрадне като за последно.
МАРТИН публикува:
12 Януари 2023 | 08:22
ПОМНИТЕ ЛИ КАК ИСКАШЕ ДА ВЗЕМЕ КРЕДИТ ОТ 29 МИЛИОНА ЗА АКВАПАРКА И БАЧИНОВО ПОМНИТЕ ЛИ ПОСЛЕ СТАНА 17 МИЛИОНА Е НЕМА ТАКАВА НАГЛОСТ НЕМА ТАКОВА ПАДЕНИЕ НЕМА И НЕ Е ИМАЛО.
molq pomagaite публикува:
12 Януари 2023 | 08:00
na koi da davame signali za tezi kucheta strashno e zashto kmeta ne vzima pod vnimanie tezi bezdomni i agresivni kucheta wseki den hapqt deca. pred magazin valan v elenovo e strashno be hora e nemoje tova da prodaljava na kmeta ne mu li e qsno che trqbva da se vzemat merki nai loshtite kucheta da se priberat v priuta
Обективен публикува:
12 Януари 2023 | 07:54
Стоянов го размазват по всипки форуми. Не се ли усеща този човек
до иван публикува:
12 Януари 2023 | 07:44
иван забравил си да кажеш че търсим кмет който да не играе комар и смърка бело и не лъже и нема кучка като петре мазуро дето командва като се едно му е бащиния
Иван публикува:
12 Януари 2023 | 07:33
Илко е най бързо намразения кмет в Благоевград. Какъв гении трябва да си за да успееш за толкова кратко време да те намрази всеки втори в града. Благоевградчани започнаха да си търсят нов кмет, кмет който не лъже , не краде, не пие, не се друса, не е алчен, не е злобен, не обикаля кабинета като психично болен, не му треперят краката като злобно куче, не търси вина във всеки друг, не е враг с Дончо и т.н.
Елка публикува:
12 Януари 2023 | 06:50
Илко е политически труп.
бай Иван публикува:
11 Януари 2023 | 21:13
Тия 17 милиона за никъде няма да стигнат. Трябва в пъти повече да се изтеглят та да се направи един свестен аква парк. Има толкова много млад народ който да работи там!
Вальо публикува:
11 Януари 2023 | 20:40
А бе какво толко му обръщате внимание на тоя римлянин. Още малко и си заминава
? публикува:
11 Януари 2023 | 20:32
А тази коя е?
Петър георгиев публикува:
11 Януари 2023 | 20:30
Аз съм против и се подписах.виж кмете какво се случва около училищата.
Ваня публикува:
11 Януари 2023 | 20:25
Ние, които стоим зад ПП" Български глас", подкрепяме г-н Илко Стоянов за кмет на Благоевград. Ние сме партия, която се бори със статутквото и е абсолютна лъжа, че ще имаме нещо общо с ГЕРБ, ДПС И БСП, както и всички, които участваха в разграбването на България. Успех г-н Стоянов! Ние сме с теб!
Гражданин публикува:
11 Януари 2023 | 19:53
Илко Стоянов е приключен като политически проект. Всяка партия си подготвя кандидат и този ше остане с пръст в уста. Никой вече няма да повярва на лъжите му. Жалко, че града трябва да го изтърпи още 9 месеца.
Гого публикува:
11 Януари 2023 | 19:50
Размаза го. Право в очите. Евала на девойката.
Ицо публикува:
11 Януари 2023 | 19:47
Не съм шарлатанин, циганино!

Добавете Вашия коментар

TOP