„Зелен Оскар“ за Банско

17 май 2022 | 10:53
1 коментара
„Зелен Оскар“ за Банско

Община Банско получи приза „Зелен Оскар“ в категория „Публичен сектор – обществени организации, общини и държавни структури“ в тазгодишното издание на Националния конкурс „Най-зелените компании в България“.

За 12-та поредна година b2b Media връчи награди за постигането на „зелени“ цели и реализирането на устойчиви стратегии, като номинациите са в 16 основни и 17 допълнителни категории.

Зам.-кметът Костадин Атанасов и Константин Кожарев -началник отдел „Екология и чистота“, получиха престижната награда за Община Банско.

„Приемам с гордост наградата „Зелен Оскар“, защото общинското ръководство полага непрекъснати усилия Банско да стане още по-красиво, чисто и подредено.

„Съзнаваме своите отговорности за бъдещето на природата, за качеството на живот на жителите на общината, за възпитанието на младото поколение, и не на последно място – за имиджа на цялата ни държава, защото Банско е визитна картичка на България пред света“, заяви Костадин Атанасов при получаването на наградата на официалната церемония.


Господин М. публикува:
18 май 2022 | 12:51
Зелени, зелени ами и бело много покрай Кадев и братята ей! Кадев като говориш по телефона с чиосовето зад общината нали знаеш че всичко се чуе ..

Добавете Вашия коментар!