Затрупаният младеж от лавина в Пирин е бил национален състезател

24 Януари 2021 | 17:44
2 коментара
Общество

18-годишният младеж, затрупан от лавина в Пирин, е един от най-добрите ни национални състезатели по фрийрайд. Той има редица отличия от международни състезания по света.

По време на трагичния инцидент се е спускал с треньора си. Бил е много добре екипиран и е изключително опитен.

Нелепа случайност е попадането му в лавина.

Еърбегът му се е отворил, но се е разкъсал от клоните на дърветата, уточнява "24 часа". Момчето е било пометено от снежната маса и е открито забито в дърво. 

Добавени коментари

Не подценявайте природата! публикува:
24 Януари 2021 | 20:13
Зимно време - планината!Лятно време-морето! Ама било забранено-ограничения по пистите,червени флагове покрай плажовете,ама ние ще отидем,където флаговете не ни "виждат". Какво да се прави?! Толкова ни е културата и дисциплината.
В случая няма "най-,най-" публикува:
24 Януари 2021 | 20:01
Ама бил "национален състезател",бил и един от най-добрите,ама имал и международни отличия от цял свят,та дори е бил и с треньора си,и с много добра екипировка...Кое от всички тези неща ще му помогне сега? Значи е трябвало и още нещо-ДИСЦИПЛИНА! А бе,като е казано да не се излиза от района на охраняемите писти,па послушайте бре мама му стара! Не минава година без такива случаи и не мирясваме! "Хубавото" от всичко е,че е само един! Защото е могло да са и други! И все си казваме-дано да не се повтаря повече! Бог да го прости детето!

Добавете Вашия коментар

TOP