Заслужена награда за шампионка от Петрич

04 Декември 2021 | 12:24
0 коментара
Спорт
Заслужена награда за шампионка от Петрич

Бронзова медалистка от Токио е спортист номер едно. Тя получи приза на Българската федерация по борба. Наградата на състезателката от Петрич бе Евелина николова  бе връчена на тържествена церемония. Евелина си пожела злато от следващия форум и отправи благодарности, към всички, които са били до нея и са вярвали в нея, особено на съгражданина си Петър Касабов, който е старши-треньор на националния женски отбор.

"В Олимпийска година, да бъда обявена за най-добрата състезателна на БФБ е огромна чест. Безгранично щастие, още повече, когато до мен стоят световни, европейски шампионки и олимпийска медалистка. Благодаря на старши-треньора етър Касабов и на личният ми треньор Мирослав Гочев, за това, че застанаха пред мен и ми проправяха път, към олимпийската стълбичка. Благодаря на БФ Борба, че ни осигуряват всичко необходимо, за да постигаме целите и мечтите си", публикува в личния си профил във Фейсбук Евелина Николова.

„Нареждам тази награда на видно място за мен, за да ми напомня какво още трябва да правя, за да получават още подобни награди. Това признание ме мотивира допълнително, защото е оценка на труда ми през годините. Следващи цели? Няма нищо задължително. Ние сме спортисти, като всички останали хора, нашата работа е да сме в залата, да тренираме пълноценно и вече резултатите ще покажат какво предстои занапред. До игрите в Париж има време", коментира Евелина.

Добавете Вашия коментар

TOP