Защо ръководството на ФК Пирин отмени подкрепата към Димитър Бербатов?

03 Май 2023 | 16:36
9 коментара
Спорт
Благоевград
Защо ръководството на ФК Пирин отмени подкрепата към Димитър Бербатов?
В социалната мрежа "ври и кипи" след публикация във фейсбук страницата 0:0 Podcast. 

Публикуваме без редакторска намеса: Защо ръководството на ФК Пирин отмени подкрепата към Димитър Бербатов?

Здравейте, здравейте! Както Ви обещахме в днешния лайв ще Ви поднесем една неприятна новина, касаеща родната футболна действителност. Както знаете преди около 2 месеца Пол Белогур заяви, че спира да дава пари за Пирин Благоевград.

Община Благоевград започна да "движи" клубните дела и да "осигурява" пари за отбора. Междувременно в Благоевград се появиха сериозни инвеститори от Аржентина, които имаха намерения да поемат издръжката на клуба. Моралните, интелигентни и пресметливи хора от общината решиха да направят всичко по-силите си да откажат тези инвеститори, като им поискаха 1 милион безлихвен кредит, който те да дадат и евентуално след това, около месец-два по-късно, от общината да им прехвърлят акциите. Това разбира се не доведе до позитивен край на сделката. Край на ретроспекцията и обратно в наши дни. Това не се отрази добре финансово на Пирин и те висят с лиценза си за другия сезон.

Защо пишем това ли?

Защото, получихме информация, че за да подсигурят лиценза си за А или Б група, ако не успеят да се спасят, същите хора от общината във Благоевград са сключили "сделка" с ръководството на БФС. За целта на тази сделка Пирин преди няколко дни са внесли в съда отказ от декларация за свикване на конгрес= отмяна на подкрепата им към Димитър Бербатов.

Да Ви припомним, Пирин беше първият клуб, който подкрепи Бербатов, сега са изнудвани от БФС и срещу получаването на лиценз оттеглят официално подкрепата си към Димитър Бербатов! Ние питаме- нормално ли е в страна, член на ЕС футболната централа да изнудва клубовете и да си служи с влияние чрез власт, за да ги сплашва, да им поставя ултиматуми и да "сключва" сделки с клубове, които нямат финансова гаранция, че могат да оцелеят? #bfsout

Призоваваме медиите да се заемат с разследването на този случай, защото ние можем да използваме трибуната, която имаме, но не сме медия, за да правим разследвания, нямаме техния финансов ресурс. Ако искате да ни помогнете, за да продължаваме да разобличаваме изродите от бфс и техните подопечени, които съсипват футбола ни- напишете ни ВХОД, за да влезете в нашето Дискорд футболно общество!

Добавени коментари

Asenov Orlin публикува:
04 Май 2023 | 21:31
Това може само да прави ПЕРУКАТА да изнудва клубовете заради него пропада бг.фудбола нямали кой да го вкара в затвора тази ПЕРУКА
Габи публикува:
04 Май 2023 | 11:05
Защо не пишете какво прави Бербатов за да получава подкрепа за пъкления си план?Когато българския футбол имаше нужда от него той го заряза. Сега без никаква подготовка като ръководител сам се предлага,обикаля отборите иплюе БФС. Той не се интересува от състоянието на футбола в България, а само от установяването си на място за което не става.
Петър публикува:
04 Май 2023 | 10:23
Имам пост ,че Бербатов не трябва да се доверява на Мургавия,от Брежани! Този индивид няма никакви достойнство! Този е падението на морал и ценности! Рядко деформирана и гнусна персона!
иво публикува:
04 Май 2023 | 08:23
помните ли кога илко дафинов се разхождаха с бербатов по стадиона и по улиците на благоевград и си мислиха че ще стане шеф на бфс.ах илко немаш равен това си ти никога не си държиш на думата помним как едно време врътна пирин през калъмбов помним как врътна владо ботев за бг цба магазините помним как вратна хората за нтс. помним как се подмазваше на камбитов и вили магурев и в същото време пускаше доноси чрез твоите лакеи прес медиите и съветниците помним и знаем че това си ти кмето на циганите и дпс е ние илко искаме кмет на благоевградчани.
mikov публикува:
03 Май 2023 | 22:39
kafqviq taka se canapa po ushite che chak zasmarde nema takava dolna zlobna i merkantilna gnas nali beshe s berbatov nali vlizashe zaedno s nego na stadiona nali go tupashe po ramoto e mangala si ostava mangal predatel dvoen igrach alkohola go napravi cheren za lajata nema da govorim.
Венцислав публикува:
03 Май 2023 | 20:45
А бербатов какво е направил за родния пирин или можеше да помага на всички но не и на пирин да изброяваме ли ........марек......... Селските обори........ Банско......... Берое....... Къде е пирин
Пешо публикува:
03 Май 2023 | 19:52
Срам и позор за града! Гаден и продажен кмет!
Мзньовия публикува:
03 Май 2023 | 18:02
Сделката няма лошо. Но е поредна срамна страница в историята на Пирин. Почетен гражданин на Благоевград - Димитър Бербатов. СРАМ за кмета и подопечните му!
ФЕН публикува:
03 Май 2023 | 16:51
ДОКАТО ПОЛ ПЛАЩАШЕ ГЛОБИТЕ КАФЯВИЯ ПОДКРЕПЯШЕ БЕРБАТА ТА ДОРИ БЕХА ПРИГОТВИЛИ ДЕЦА ДА ЗАКАРАТ НА ПРОТЕСТА ПРЕД БФС. ИЗЛАГАЦИЯ КАФЯВИЯ Е НА РЪБА НА КРИЗА СЛЕД КЛИПЧЕТО ДЕТО ДОНАТА ПОКАЗВА ЗА СМЪРКАНЕТО ЦЕЛИЯ ГРАД ЩЕ СЕ ОЗЪБИ ХИХИХИХИХИХИ

Добавете Вашия коментар

TOP