Защо държавата си връща имота на бившите казарми в Благоевград? Използва ли кметът Илко Стоянов децата на Благоевград за предизборна кампания?

01 Февруари 2023 | 10:30
13 коментара
Общество
Защо държавата си връща имота на бившите казарми в Благоевград? Използва ли кметът Илко Стоянов децата на Благоевград за предизборна кампания?

Защо държавата си връща имота на бившите казарми в Благоевград? Използва ли кметът Илко Стоянов децата на Благоевград за предизборна кампания?

Защо държавата си връща имота на бившите казарми в Благоевград?

Откри ли ДНСК нередности в имота на бившите казарми, в предвид договора между община Благоевград и държавата?

Сградите за ремонт на танкове имат ли предназначение за спортни дейности?

Заблуждава ли кметът Илко Стоянов благоевградската общетсвеност, като не представя обективната истина, че държавата е в процедура за връщане на имота заради не реализиране на проекти в продължение на 5 години, считано от 14 ноември 2016 година?  

Използва ли кметът Илко Стоянов децата на Благоевград за предизборна кампания? 

ОЧАКВАЙТЕ ЕКСЛУЗИВНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА С ДОКУМЕНТИ!

 

Защо държавата си връща имота на бившите казарми в Благоевград? Използва ли кметът Илко Стоянов децата на Благоевград за предизборна кампания?
Защо държавата си връща имота на бившите казарми в Благоевград? Използва ли кметът Илко Стоянов децата на Благоевград за предизборна кампания?

Добавени коментари

БУДА публикува:
02 Февруари 2023 | 12:45
И тоя като чалгата се осра къш
$$$$$$ публикува:
02 Февруари 2023 | 09:56
Добре си е Илко! Колко пари преведе по сметката на неговата тъща за цветенца, за дървенца, за японски и какви ли не вишни и храсти!? Няма да се изненадам, че е направил за две години пари, колкото Насо Камбитов за Четири години!
Жалкари публикува:
01 Февруари 2023 | 21:16
Еййййй гюбре беше и още по големо гюбре стана тоя крадец лъжец. По цел ден само гледат с жалкарите около него как да манипулират изстрадалия народ. Кажи кмете как лапна парата от парк в петрич! Кажи кмете как и тук погребваш града. Ходи си да не те изнесем с камани от тука лъжлив крадецо
джумайлия публикува:
01 Февруари 2023 | 20:32
ДОЛЕН,НАГЪЛ,КАФЯВ ЛЪЖЕЦ!Излез и кажи на хората,че нито ти,нито Камбитов не изпълнихте нищо от договора.И сега манипулираш хората и ги вкарваш в измислени битки заради собствената си и на екипа ти некомпетентност.Не могеш да идеш при никого в Софиа и затова крачиш само тук от моста на покровник до някое училище или детска градина.Ти човече си един ГОЛЯМ ПРОВАЛ-не ставаш за кмет,за администратор,за адвокат хич та хич,т.е. за нищо.
Сали публикува:
01 Февруари 2023 | 18:37
Сега кой ти е пак виновен Черен
Кико публикува:
01 Февруари 2023 | 13:42
Илко, ти си падение
Сагуаро публикува:
01 Февруари 2023 | 12:59
Колко долно да използва децата и да изпопъчава истината. Аз се срамувам , че гласувах за този кмет, аз се срамувам , че му се доверих, аз се срамувам , че повярвах на лъжите му, аз се срамувам от бездействието му, аз се срамувам от наглостта и пошлостта му, аз се срамувам от безхаберието и безпомощността му в управлението на града ни, аз се срамувам , а Вие г-н Кмете?
Славов публикува:
01 Февруари 2023 | 12:53
Как застава кметът на страната на хората? Като не изпълнява договорените условия ли? Значи неговата некомпетентност винаги трябва да се прикрива зад параван! Ами да спрем да спазваме закони и договори и да си измием ръцете с хората! Истината е, че този нескопосаник, обвзет собственото си его, пропуска сроковете, заложени в договорите. Същото стана и с моста при Покровник. При толкова много новоназначени хора в общината, кой от кой по некадърни, е срамота да правят такива елементарни грешки. Този ще остане единствения кмет в историята, който не успя да изгради нищо в града, ами взе да губи и това, което е наследил.
Факт публикува:
01 Февруари 2023 | 12:26
Кмета застава на страната на хората, а вие е явно че водите кампания срещу него
Асен Лилов публикува:
01 Февруари 2023 | 12:24
Крайно време е някой да подведе Стоянов под съдебна отговорност.
Искрен публикува:
01 Февруари 2023 | 11:07
Кмете, остави че нищо не можа да направиш, но ти ше съсипеш и това, което ти е дадено на готово.
Тодор публикува:
01 Февруари 2023 | 11:04
Илко, некадърник, разкарай се по - бързо. Ще съсипеш града.
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗНАЕ ИСТИНАТА публикува:
01 Февруари 2023 | 10:54
КМЕТА ПА УДАРИ ГРЕДА Е НЕМА ТОЛКО ЗАБЛУДЕН ЧОВЕК И МНОГО ЛИ Е ТРУДНО ДА КАЖЕ ЧЕ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ СИ ВЗИМА ИМОТА ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕТО НА КАМБИТОВ Е ИМАЛО ДОГОВОР ДА СЕ ПРАВИ МУЗЕЙ И ЕКСПОЦЕНТЪР И В ДОГОВОРА ПИШЕ ЧЕ АКО НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ СИ ВРАЩА СОБСТВЕНОСТА НА ДЪРЖАВАТА ПО ДОГОВОРА Е ОПИСАНО ЧЕ ЗА ПЕТ ГОДИНИ ТРЕБЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ОСВЕН ТОВА ИМА БЛЪСНАТИ СГРАДИ КОИТО СА БИЛИ ЗА СЕКРЕТНИ ЦЕЛИ А КМЕТО ВМОСТО ДА КАЖЕ ЧЕ ЗАРАДИ БЕЗДЕЙСТВОЕТО НА КАМБИТОВ СЕ ИЗЗИМВА ПАРК МАКЕДОНИИЯ ТОЙ ВИКА СПОРТНИТЕ КЛУБОВЕ И ИМ ВИКА ТОВА Е ДНСКА НЕ ЗАПЕЧАТВА ДА ЗАПЕЧАТВА ТОВА Е ПЪТЯ ЗА КОНСТАНТИРАНЕ ЧЕ В ИМОТА ИМА НАРУШЕНИЕ ПО ДОГОВОР АБЕ КМЕТЕ И ИЗЛЕЗНИ И КАЖИ ИСТИНАТА СА КАТО ДОЙДАТ ОТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И КАЖА ЗА ПРОПУСКИТЕ ТИ КМЕТЕ ЩО ЩЕ КАЖЕШ НА ТЕЗИ ХОРА ДЕТО ГИ ПОДВЕЖАШ ЧЕ НЕМА ЗАЛИ ИМА ЗАЛИ КЪДЕ ДА СЕ ТРЕНИРА ИМАМЕ ИНТЕРНАТ ИМАМЕ СКАПТОПАРА ИМАМЕ ПАРТНЬОРСТВО С ЮЗУ И ТАМ ИМА ЗАЛА И ТЕРЕНИ ИМА ВСИЧКО НО НЯМАМЕ АДЕКВАТНИ ХОРА

Добавете Вашия коментар

TOP