Заради поредица от гафове целият екип в направление „Култура“ аут от община Благоевград

06 Март 2020 | 06:50
5 коментара
Общество

Заради поредица от гафове, насочени срещу авторитета на институцията и кмета на община Благоевград Румен Томов, са уволнени всички, работещи в направление „Култура“.

Със заповеди за прекратяване на трудовите договори от вчера са Елена Николова и Яна Янакиева от длъжностите „Организатори на културни прояви и връзка с културните институции“, Павлин Стамболиев, организатор в Културно-информационния център, и Ивелина Демиревска, която била назначена в отдела като „Главен експерт европейски проекти и програми“, въпреки че има цяла отделна дирекция в Общинска администрация със същите отговорности. Евгения Станинска на щат за юрисконсулт в направление „Култура“ също е със заповед за освобождаване на мястото заради наличие на отделна дирекция с аналогични отговорности.

Въпреки че е в болничен, счетоводителката на направление „Култура“ Мила Ушева също ще се раздели с чиновническата длъжност в кметството.

Крайното решение да освободи цялото направление кметът на Благоевград взел заради поредицата от гафове с привкус на саботаж, сред които бе авансовото изпращане на честитки за 3 март ден преди отбелязването на 147-годишнината от обесването на Васил Левски, както и покани за честване на националния празник, адресирани до лица, които вече не са фактори в управлението на Благоевград.

Очаква се новият състав на отдел „Култура“ да бъде назначен от понеделник.в.Струма

Добавени коментари

Хрис публикува:
07 Юни 2020 | 12:11
Станинска ревна, че е майка на три деца, че е на мин раб заплата и че съпругът й е с 95 % инвалидност. Децата и са големи, начинът и на живот не съответства на мин работна заплата, редовно ходи на екскурзии ресторанти. Що се.излага така. Това и е първата работа като юрист, а е.на 50 г. Поддържат две коли със съпруга й.
Певец публикува:
06 Март 2020 | 15:54
Revizia v odel kultura za da se ustanovi kade sa parite na samodeinite grupi
ТомоФ публикува:
06 Март 2020 | 08:28
А Томов кога ще го разкараме заради поредицата от гафове и липсата на действия месеци поред
Ина публикува:
06 Март 2020 | 07:53
Е защо не ги е махнал ведна, ами ги остави да му саботират и 3-ти март.. :).А счетоводителките пък какво са го саботирали?
Честито на болните гербери публикува:
06 Март 2020 | 07:03
ТОВА СА ПРОСТИ ХОРА ТОМОВ ИМ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТЯТ А ТЕ СЛУШАТ ОЩЕ ШОПОВА НЕМА ТАКАВА ТЪПА НАПАСТ А ПОСЛЕ ВСИЧКИ СА ИМ ВИНОВНИ ХАЙДЕ СЕГА ВКЪЩИ НА ВСИЧКИ КАЛИНКИ МАЛИНКИ КАПИНКИ.

Добавете Вашия коментар

TOP