ЗАРАДИ ПЕСЕН? Отрязаха Устата за виза!

15 Април 2024 | 09:14
0 коментара
Любопитно
България
ЗАРАДИ ПЕСЕН? Отрязаха Устата за виза!

САЩ са отказали работна виза на рапъра Иван Динев-Устата, съобщи самият той в социалната мрежа. Това се случва няколко месеца, след като той записа пиперливата песен "Свободата на словото", чиито клип засне в Москва и на Червения площад в руската столица. Така пропада планираното му турне зад Океана.

"Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка се отменя поради отказа да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени засега причини! Аз разбира се вярвам, че това е "абсолютно случайно недоразумение" и няма нищо общо с последните ми музикални проекти.

До момента съм правил три турнета в щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще разбера причините за настоящия отказ и ще ги споделя с вас. Бъдете сигурни, че този отказ няма да повлияе на гражданската ми позиция, дори ви обещавам, че много скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, силни и горди българи и....ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!", написа Устата в свой фейсбук профил. 


Телеграф

Добавете Вашия коментар

TOP